Posted by : Paynera сряда, 6 май 2020 г.Вероятно всички сте чували понятието Асцендент. Той се определя от часа на раждане на човека и показва знакът, който изгрява на Източния хоризонт в часа на раждането. Асцендентът представлява маската, която си слагаме когато сме навън сред обществото. Това е начинът, по който подхождаме към останалите, когато комуникираме с тях, особено за първи път.

Зодията представлява Слънчевия знак на личността. Тя разкрива какви са човешките стремежи и в каква посока следва да се развие човека, докато изминава своя земен път. А асцендентът показва как се движим в обществото, каква представа искаме да оставим у другите. Да речем, че сте зодия Козирог и по природа сте много амбициозни и обичате да работите по план. Но ако вашият Асцендент е Близнаци, то вие пак притежавате силно изявени козирожки качества, обаче в очите на другите изглеждате несериозни, вятърничеви и прекалено бъбриви.

Ако все още не знаете своя Асцендент, то има специфичен метод, по който може да научите. Повече за Асцендента и начина за определянето му, може да научите от следната статия: Същност на Асцендента

Предстои да разгледаме комбинацията между слънчев знак Овен и всички дванадесет Асцендента при мъжете. Тук най-вече се набляга на проявлението на комбинациите в любовен план.


Слънце Овен и Асцендент Овен


Това е изключително взривоопасна комбинация. От този мъж може да се очаква всичко. Включително да взриви с тротил спалнята на някое от бившите ви гаджета. По-добре не му давайте НИКАКВИ поводи за ревност или съмнение във вашата вярност и лоялност. Тази комбинация е за спокойни жени, без сърдечни проблеми и най-вече заредени с много търпение.


Слънце Овен и Асцендент Телец


Това е устойчива и силна комбинация. Този мъж е упорит преследвач, който не намира спокойствие, преди да спечели дамата, която си е набелязал. Той е по-меркантилен от типичния Овен. Предпочита бавното, но сигурно достигане на целите, вместо да си чупи рогата в стената.


Слънце Овен и Асцендент Близнаци


Тази комбинация е наистина невероятна. А това може би е най-обаятелният и страстен мъж в зодиака. Казанова вероятно е бил точно такъв тип. Най-често добър актьор - остроумен и приятен, успява да води играта с толкова чар и интелект, че трудно би се намерила дама, която да му устои. Пречи му само лекото непостоянство в любовта.


Слънце Овен и Асцендент Рак


Това не е особено щастлива комбинация. Този мъж никога не знае какво точно иска. Разкъсан е от противоречия. Най-често нежен и страстен, той успява да надникне в душата на своя партньор. Нещо, за което типичният Овен все не намира време.


Слънце Овен и Асцендент Лъв


Сами се досещате, че при тази комбинация не може да не прескачат искри. Този мъж е толкова огнен и фееричен, че трябва да стоите настрана, ако не искате да се запалите. Надарен с много чар и мъжественост, самият той понякога надценява възможностите си, без да е в състояние да разбере къде точно се намира по пътя към целта си.


Слънце Овен и Асцендент Дева


Този Овен е доста странен. Той е едновременно огнен и земен. Най-често практичен и затворен в себе си, все не му достига нещо, за да разгори амбицията си с пълна сила. Като партньор е много грижовен и всеотдаен.


Слънце Овен и Асцендент Везни


Притежаващ известна доза женственост на характера под влиянието на Везни, за този мъж и съвсем естествено да се занимава с плетене или шиене в свободното си време. Хоби, което със сигурност ще крие от приятелите си. Асцендент Везни придава на знака Овен очарование и устойчивост.


Слънце Овен и Асцендент Скорпион


Този Овен е изключително опасен и отмъстителен. Често изпада в крайности, Той живее, за да мъсти. Извън това чарът му е магнетичен и покоряващ. Обикновено е заобиколен от красиви жени, които здраво е оплел в паяжината си.

Слънце Овен и Асцендент Стрелец


Тази комбинация създава хора бохеми, веселяци и непукисти. Нейният притежател обикновено е щастлив, че живее, и предпочита да не ангажира вниманието си с други проблеми. Той е чаровен шегаджия, който понякога е пристрастен към секса и алкохола.


Слънце Овен и Асцендент Козирог


Овен с тази комбинация може да постигне зашеметяващи успехи в кариерата. Той е трезвомислещ и умее да изчислява всеки ход, Без да се налага да избързва, този мъж обикновено разполага с верен до секундата часовник. Освен това рядко се подава на емоции и увлечения. Но когато се влюби, е готов на всичко.


Слънце Овен и Асцендент Водолей


Това определено е един странен Овен. Замечтан, на моменти сякаш изобщо не присъства във физическата си обвивка. Той е привлечен от блясъка, авантюрите и откритията. Рядко се подава на емоции от всекидневието. Неговите цели са големи, велики, хуманни. Като партньор е добродушен и верен.


Слънце Овен и Асцендент Риби


Това е най-нетипичният Овен. Той е срамежлив или прекалено брутален, човек на момента. Влияе се силно от настроението на околните. Често е склонен към психози, параноя и пристрастяване. Но като партньор е изключителен мечтател.Ако искате да научите повече за Асцендента и как се съчетава той с вашата зодия (слънчев знак), може да отправите своите въпроси към нашия астролог. Предлагаме различни услуги като анализ на натална карта, провеждане на астрологични консултации,изготвяне на хороскопи и прогнози.
Докоснете се до астрологията като:

- попълните формуляра за контакт на сайта
- пишете на mary_nik@abv.bg
- потърсите и харесате страницата във      Leave a Reply

      Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

      Автор на статиите: Мария Николова