Posted by : Paynera вторник, 5 май 2020 г.Вероятно всички сте чували понятието Асцендент. Той се определя от часа на раждане на човека и показва знакът, който изгрява на Източния хоризонт в часа на раждането. Асцендентът представлява маската, която си слагаме когато сме навън сред обществото. Това е начинът, по който подхождаме към останалите, когато комуникираме с тях, особено за първи път.

Зодията представлява Слънчевия знак на личността. Тя разкрива какви са човешките стремежи и в каква посока следва да се развие човека, докато изминава своя земен път. А асцендентът показва как се движим в обществото, каква представа искаме да оставим у другите. Да речем, че сте зодия Козирог и по природа сте много амбициозни и обичате да работите по план. Но ако вашият Асцендент е Близнаци, то вие пак притежавате силно изявени козирожки качества, обаче в очите на другите изглеждате несериозни, вятърничеви и прекалено бъбриви.

Същност на Асцендента

Асцендент при мъжете Телец

Сега нека разгледаме комбинацията между слънчев знак Телец и всички дванадесет Асцендента при жените. Най-вече се набляга на проявлението на комбинациите в любовен план.

Още за Телец:

Слънце Телец и Асцендент


Слънце Телец и Асцендент Овен

Трезвомислещият и аналитичен Телец е поставен на изпитание в тази комбинация с буйния, неудържим и енергичен Овен. Тази дама притежава страст и ум в еднаква степен. Тя е някакво природно чудо - приятна, интелигентна и заедно с това огнена и страстна. Притежава високо самочувствие. Обикновено не може да работи в сфера, която ѝ се струва скучна и отегчителна. Иначе е амбициозна и работлива. Добра домакиня и майка, а като партньор вдъхва сигурност и стабилност.


Слънце Телец и Асцендент Телец


При тази комбинация се развиват в още по-голяма степен качествата, характерни за архетип Телец. Такава жена Телец е консервативна, пестелива и здравомислеща. Тя постига всичко сама с цената на много труд и лични жертви. Тя е независима и определено е реалист. Привърженик на лукса и красотата, тя определено е естет. Обича хармонията и спокойствието. Много амбициозна и обикновено е кариеристка. Грижовна и мила, а като партньор е чувствителна и чувствена.


Слънце Телец и Асцендент Близнаци


Тук бавноподвижният Телец се съчетава с бързата мисъл на Близнаци. В резултат се получава една доста интересна личност, която трудно намира разбиране, дори от самата себе си. Иначе е разумна и силна. Обича да играе с думите и да бъде забелязвана. Тя е артистична и непринудена. Изпълнена е с амбиция и обикновено се опитва да мине по заобиколните, а не по правите пътища. Като партньор е импулсивна и загадъчна.


Слънце Телец и Асцендент Рак


Тази комбинация принадлежи на чувствителна, но вироглава дама. Амбициозна и потайна, най-често предпочита да наблюдава нещата отстрани. Извън това тя притежава силно развито чувство за хумор. Като партньор е водещата страна във връзката.


Слънце Телец и Асцендент Лъв


Винаги готова да се жертва за приятелите си, тази дама е доброжелателна, благородна и силна. Конформист по природа, обикновено е крайна. В убежденията си е консервативна и силно религиозна. Най-често е критична и има хаплив език. Привърженик е на удобството. Като партньор е великодушна, но рядко прави компромиси.


Слънце Телец и Асцендент Дева


Ето една наистина взискателна дама. Тя обича чистотата и реда, независимо дали се отнасят за собствения дом или за офиса. Мръсотията и хаосът я отвращават. Понякога е строга до педантичност. Друг път е великодушна и приятелски настроена. Във всички случаи е амбициозна и достатъчно търпелива. Като партньор трудно прощава грешките и лъжите.


Слънце Телец и Асцендент Везни


Естет по природа, тази дама е привърженик на красотата във всичките ѝ проявления. Обича хубавата музика, меките платове, лукса и удобството. Тя е хармонична, уравновесена и чувствена, най-често изпълнена с търпение и разбиране. Като партньор е много нежна и всеотдайна.


Слънце Телец и Асцендент Скорпион


Тази дама е изключително сексапилна, непредсказуема и фатална. Принадлежи към "породата на крайностите" и на силните разкъсващи страсти. Не се заблуждавайте от привидно кроткия и ленив на моменти външен вид. Вътре в нея бушуват урагани. Освен че може да бъде отмъстителна, тя е и твърде амбициозна. Като партньор е много ревнива.


Слънце Телец и Асцендент Стрелец


В тази комбинация Стрелец внася жизненост в характера на иначе мудния Телец. Така създава една наистина слънчева и непринудена дама, която обича да се забавлява. Тя понякога има периоди на затвореност и униние и се чувства неестествено в компания. Но сравнително бързо може да излезе от това състояние и да се превърне отново в открита и дружелюбна дама. Привърженик е на добрата кухня и излетите сред природата. Като партньор е забавна и приятна.


Слънце Телец и Асцендент Козирог


Между Телец и Козирог съществува хармонично равновесие. И двата знака предпочитат действието, но преди да преминат към него, внимателно опипват почвата. Те харесват приятната обстановка, не изпадат в крайности и не са особено добри оратори. Но докато Козирог обича да се наслаждава на гледката от високо, Телец пак остава в хълмистите и защитени местности. Тази дама съчетава себе си привидна студенина на характера и сплотяващо и любвеобилно сърце. Тя най-често е приятна и добродушна, но и много амбициозна. Като партньор е вярна и всеотдайна.


Слънце Телец и Асцендент Водолей


Тази дама е вечната тиинейджърка - с горещо сърце и палави очи. Тя е меко казано странна. Привърженик е на силните изживявания, експериментите и авантюрите и е откривател по природа. Страстите само допълнително разпалват и без това богатото ѝ въображение. Като партньор е трудно уловима.


Слънце Телец и Асцендент Риби


Това е едно прекрасно съчетание! Тази дама изпитва силни и трайни чувства. Тя е топла и майчински настроена. Лишена от користни подбуди, тя е одухотворена, много мила и изпълнена с разбиране. Привърженик е на честността, откритостта и добротата в отношението си с хората. Най-често е натоварена със специална мисия в този живот. Като партньор е всеотдайна.


Ако искате да научите повече за Асцендента и как се съчетава той с вашата зодия (слънчев знак), може да отправите своите въпроси към нашия астролог. Предлагаме различни услуги като анализ на натална карта, провеждане на астрологични консултации,изготвяне на хороскопи и прогнози.

Докоснете се до астрологията като:
- попълните формуляра за контакт на сайта
- пишете на mary_nik@abv.bg
- потърсите и харесате страницата във Фейсбук: 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова