Posted by : Paynera вторник, 5 май 2020 г.Вероятно всички сте чували понятието Асцендент. Той се определя от часа на раждане на човека и показва знакът, който изгрява на Източния хоризонт в часа на раждането. Асцендентът представлява маската, която си слагаме когато сме навън сред обществото. Това е начинът, по който подхождаме към останалите, когато комуникираме с тях, особено за първи път.

Зодията представлява Слънчевия знак на личността. Тя разкрива какви са човешките стремежи и в каква посока следва да се развие човека, докато изминава своя земен път. А асцендентът показва как се движим в обществото, каква представа искаме да оставим у другите. Да речем, че сте зодия Козирог и по природа сте много амбициозни и обичате да работите по план. Но ако вашият Асцендент е Близнаци, то вие пак притежавате силно изявени козирожки качества, обаче в очите на другите изглеждате несериозни, вятърничеви и прекалено бъбриви.


Предстои да разгледаме комбинацията между слънчев знак Телец и всички дванадесет Асцендента при мъжете. Тук най-вече се набляга на проявлението на комбинациите в любовен план.


Още за Телец:


Слънце Телец и Асцендент


Слънце Телец и Асцендент Овен


В тази комбинация типичният трезвомислещ и разумен Телец губи част от търпението и задръжките си. Става по-директен и упорит от обикновено. Освен това е много амбициозен, потаен и горд. Честолюбив по природа, верен и мил като партньор.


Слънце Телец и Асцендент Телец


Подсилени, качествата на Телец могат да доведат до непоносими упорство и инат. По всяка вероятност ще ви е много трудно да се откъснете от този мъж. А и той на всяка цена би искал да задържи всичко, което смята, че му принадлежи. Любимата му дума е "завинаги".


Слънце Телец и Асцендент Близнаци


Близнаци винаги придава чар, в която и да е комбинация. Добър оратор, този тип Телец е по-приказлив и непостоянен от останалите си събратя Телци. Сладкодумен и приятен, винаги е център на вниманието.


Слънце Телец и Асцендент Рак


Този Телец е чувствителен и лесно раним, макар да се опитва да го прикрие. Той е затворен и срамежлив, дори външно да изглежда спокоен и непринуден. Търсещ вечните ценности, той е склонен към мистицизъм и се увлича по окултните науки.


Слънце Телец и Асцендент Лъв


Телец е прекалено властен в тази комбинация. Тук вродената му страст към славата и лукса е още по-силна. Прагматик и материалист или борец за справедлива кауза, той всячески търси лъскава трибуна, от която да се изяви. Надарен с голямо и топло сърце, обикновено е добър съпруг и баща.


Слънце Телец и Асцендент Дева


Тази комбинация създава от Телец абсолютния прагматик. Той е просто незаменим на работното място. В личния си живот обаче е твърде затворен. Нуждае се от повече увереност в тази сфера.


Слънце Телец и Асцендент Везни


Този Телец е изключително непринуден и чаровен. Притежава стил и добри обноски. Той е идеалният приятел и домакин. Обича да е с печелившите обаче. Трудно бихте могли да се възползвате от услугите му, ако сте в ролята на губещ в живота.


Слънце Телец и Асцендент Скорпион


Този Телец е много упорит, напорист и агресивен. Прави винаги това, което си е наумил и рядко допуска компромиси. Неговото его е голямо и силно. Той е непоклатим в принципите и убежденията си, дори фанатичен. Добре е да се научи да е по-толерантен.

Слънце Телец и Асцендент Стрелец


Стрелец придава на неподвижен знак като Телец пикантния привкус на веселието и бохемството. Този мъж харесва пътешествията, хубавите вина и, разбира се, красивите жени. Душата на всяка компания, той е още добър кулинар и природолюбител.


Слънце Телец и Асцендент Козирог


Този мъж е деспотичен, упорит и голям инат. Обикновено изглежда затворен в компания, но въпреки това е амбициозен и винаги постига целта си. Не парадира с успехите си и най-често е подценяван от останалите. А това му позволява да се катери по обществената стълбица с минимални усилия. Като партньор е много верен, но и малко скучен.


Слънце Телец и Асцендент Водолей


Водолей внася известна доза замечтаност и разпиляност във винаги точния Телец. Затова този мъж не е толкова упорит. Малко странен е на моменти с причудливите си хрумвания. По-скоро е романтичен и мил. Като партньор е забавен и естествен.


Слънце Телец и Асцендент Риби


Тази комбинация прави от Телец идеалния приятел душеприказчик. Дълбоко хуманен и добронамерен, той е забравил своето желание и стремеж към власт и слава. Като партньор е мил и любвеобилен.Ако искате да научите повече за Асцендента и как се съчетава той с вашата зодия (слънчев знак), може да отправите своите въпроси към нашия астролог. Предлагаме различни услуги като анализ на натална карта, провеждане на астрологични консултации,изготвяне на хороскопи и прогнози.

Докоснете се до астрологията като:
- попълните формуляра за контакт на сайта
- пишете на mary_nik@abv.bg
- потърсите и харесате страницата във Фейсбук: Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова