Posted by : Paynera неделя, 3 май 2020 г.
Фантастично привличане: Стрелец, Лъв и Близнаци
Привличане на противоположности: Везни
Бърз провал: Козирог и Рак
Най-добри приятели: Стрелец и Водолей
Разбиват ви сърцето: Скорпион и Дева
Връзка в минал живот: риби
Месеци,  в които ви върви в любовта: август и октомври


Овен и Овен  


Това може да е що годе добро съчетание, ако двамата се споразумеят да се редуват на лидерската позиция. Най-големият проблем е да се реши чии ред е. Тези две луди глави са в състояние да се карат като за световно, но също така могат да трансформират тази енергия в огромна страст един към друг. Връзката им може да бъде изпълнена с уважение и обожание, но състезателната им природа може да разруши взаимоотношенията с течение на времето.

Жените Овен са открити и категорични. Дами, трябва да ви предупредя, че каквото и да правите, не трябва да наранявате егото на мъжа Овен. Никога не му казвайте, че не изглежда достатъчно мъжествен или че трябва да напомпа мускули. Лесно може да придобие комплекс за малоценност. Всяка забележка относно външния му вид или физическите възможности със сигурност ще извади на показ най-арогантните страни на огнената му натура. Каквото и да правите, не му казвайте колко е бил сладък бившият ви приятел.


Овен и ТелецТова може да бъде приятна краткотрайна връзка, особено за Овен, но нещо подобно в дългосрочен план може да се окаже истинско бедствие. Телците бавно се решават да поемат големи отговорности. Те дълго обмислят нещата. Не действат прибързано и не обичат промените. Телците са изключително пестеливи. Овните пък нехаят и обичат да харчат парите си до последната стотинка. За тях промените са жизненоважни и обичат да експериментират в живота и в любовта. Доста често Овните все пак мислят, преди да действат. Телците имат нужда от сигурност, а тя не винаги съответства на независимото поведение на Овните.


Овен и Близнаци


Това са два находчиви зодиакални знака, които обичат да бърборят. Овните обичат да говорят за себе си. Близнаците просто обичат да говорят. Това са хора, които ненавиждат мълчанието. Овните и Близнаците имат сходни интереси - пътувания, кино и активен социален живот. Могат да говорят с часове. Спорът дори може да е повод за забавление. Любовта може да процъфти тук. Това е една от най-добрите комбинации в зодиака. И двата знака обичат промяната и не понасят скуката. Те са от двойките, които скачат с парашут на първата си среща, отиват на рафтинг на втората и кой знае какво може да им хрумне на третата. Затова се дръпнете от пътя им и само гледайте какво още има да се случва. Обикновено тяхната връзка разцъфтява бързо, задълбочава се и се запазва.


Овен и Рак


Първоначалното привличане между двата знака е като магнит. Но внимавайте, тъй като тук се смесват Огън и Вода. След първите няколко срещи вихрушката от романтика се уталожва и оттук нататък всичко се влошава. Раците искат доста внимание и очакват да прекарва цялото си свободно време с партньора. Те имат нужда от рамо, на което да поплачат, и най-вече от някой, който винаги да бъде до тях. Но Овните имат приятели, които ги очакват, места за посещаване и срещи с други хора. Тогава Раците се чувстват отхвърлени, наранени и изоставени. Овните не могат да разберат дълбоките емоционални потребности на Раците. Ето защо тази връзка изисква сериозни усилия. Но пък, от друга страна, Ракът ще осигури подкрепа, когато Овенът се сблъска с обичайните житейски разочаровани. Овните пък могат да покажат на тези "деца на луната" слънчевата страна на живота, когато Раците започнат да проявяват опакия си характер.


Овен и Лъв


Тези два знака са родени лидери. Личностите им се допълват. И двата знака са уверени и амбициозни. Възможно е помежду им да има известна съревнование, което най-вероятното ще се окаже стимулиращо за връзката. Ще се наложи да обуздаят навика си да се отдават на разточително харчене през уикенда. За една огнена двойка никак не е трудно да пропилее всички спестявания само за една нощ. Овенът и Лъвът обичат да са център на внимание и в светлината на прожекторите. И двамата обичат да се забавляват с приятели, да организират партита и да си правят шеги. Единственото предизвикателство тук е, че и двамата искат да са номер едно. Ако успеят да загърбят своето Его и да разкрият великодушните си характери, това може да се окаже разтърсваща комбинация.


Овен и Дева


Много трудно може да се получи съвместимост между зодия Овен и Дева. Овните са прекалено вироглави и нетърпеливи, за да слушат как Девите анализират връзката им. Девите искат всичко да е идеално и са способни на всичко, за да помогнат на Овните да стане така. Разликата е, че докато Девите се стараят да направят връзката съвършена, девизът на Овните е: "Не се бъркай в хубавите работи". Но ще бъдат ли нещата някога достатъчно добри? Овните често възприемат услужливите съвети на Девите като заяждане. В началото връзката е страхотна, но с времето се изчерпва. Вълните на двамата определено не са настроени на една и съща честота.


Овен и ВезниКазват, че противоположностите се привличат. Това със сигурност е вярно за тази огнено-въздушна комбинация. Овенът обича да бъде шефът, а Везните нямат нищо против да изпълняват заповеди. Връзката обикновено се развива добре и има възможност да бъде дългосрочна. И двамата умеят да флиртуват - Овенът по агресивен марсиански начин, а Везните в изтънчен венерин стил. Везните имат нужда от хармония и обикновено се посвещават на битка с цел постигане на мир. Овните пък си мислят, че могат да контролират всичко. Ех, само ако знаеха колко бъркат! Ако Овенът не се научи да застава на страната на Везните от време на време, може да се наложи сам да си прави компания в петък вечер. Като цяло двойката може да преодолее превратностите, пред които се изправя всяка връзка. Но запомнете! Овни, не гледайте на партньора си като на даденост, а вие Везни, нормално е да повишавате тон време на време. Така Овенът ще ви уважава повече.


Овен и СкорпионНяма начин Скорпионът да позволи на Овена да флиртува невъзмутимо, както той си знае, освен ако е със самия него. Овенът е силно подвластен на загадъчния Скорпион. Той събужда любопитството му. Овните ще се наслаждават на това преследване, но жестоко ще съжаляват след завоеванието. Ще открият, че Скорпионът не се спира пред нищо. Връзката ще бъде изпълнена с емоционални експлозии и борби за власт. В повечето случаи ще спечели Скорпионът, дори победата да е в негова вреда. Той ще накара Овена да положи много усилия, за да докосне чувствата му. Подобна прекомерна интензивност може да изплаши Овена. Двете зодии се различават по възгледите си за живота, особено що се отнася до любовта. За предпочитане е тази връзка да остане само на приятелско ниво. Всичко друго би било една луда въртележка от емоции, където лостът за заключване и отключване е изцяло в ръцете на Скорпиона.


Овен и СтрелецСрещнахте своята половинка! По-идеално от това не може да бъде. И Овните, и Стрелците са ведри, весели, позитивни и оптимистично настроени. Освен страхотна двойка, те са също и най-добри приятели. Могат да стоят и да си говорят с часове. Взаимно се окуражават да следват мечтите си и да постигат целите си. И двамата са опортюнисти, които умеят да се възползват от момента. Уважават се заради хъса и амбицията си. Ако връзката някога стане монотонна, и двамата ще усетят кога да я прекъснат, но могат да останат приятели за цял живот.


Овен и КозирогТрудно може да говорим за съвместимост между зодия Овен и хладните и сдържани Козирози. Представителите на Козирог обичат да играят по правилата. Те вярват в старомодните среща, при които мъжът трябва да покани жената. Овните пък вярват в равните права, а нарушаването на правилата е проява на инициативния им дух, затова често ще кръстосват рога помежду си. Сдържаният Козирог намира характера на Овена за съблазнителен, но и за смущаващ. Овните уважават чувството за логика на Козирога и го смятат за високо интелигентен, макар и малко скучен. Първоначалното привличане е силно, но може да намалее след няколко срещи. Тази комбинация е добра за приятелство, но трябва да се внимава при нещо повече от флиртуващ поглед.


Овен и ВодолейДвамата истински ще се забавляват заедно. При тях няма място за скука. Кръстосването на остроумия може да е съпроводено нерядко с прехвърчане на искри, тъй като и двата знака са известни като многознайковците на зодиака. В любовта това е добро съчетание, докато Овенът не започне да ревнува от приятелите на Водолея, които никак не са малко. Някои Водолей обичат да се занимават с астрология, затова е хубаво Овенът също да проявява интерес към тази тема или поне да е толерантен към любопитството на Водолея. И двамата не са крайни романтици, но са страстни в любовта. Между двата знака често се установява истинско приятелство, което може да продължи дълги години. Понякога приятелството прераства във връзка, която трае цял живот.


Овен и РибиВодата на Рибите лесно може да потуши огъня на Овните. Ако Овенът се запали по нещо, което Рибите смятат за загуба на време, Рибите са способни да погасят ентусиазма на Овена, като му посочат капаните, които стоят пред него. Това е недостатъкът на тази комбинация. Предимството е, че и двата знака могат да бъдат много романтични и да се влюбят до уши един с друг. Въпреки това те бързо губят интерес, а Рибите остават постоянни в чувствата си. Те са склонни да издигат партньора си на пиедестал. Те ще ви боготворят. Овните обичат да ги обожават, но прекаленото обръщане на внимание ги кара да се прозяват. Не след дълго губят интерес и започват да се отглеждат встрани. Още от самото начало на общуването между тези два знака е добре да се приложи тактиката "да си останем само приятели".Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


Нещо като заключение


Не взимайте всичко написано за чиста монета. Трябва да имаме в предвид, че това са съвместимости само между слънчевите знаци на хората. За да се направи по-обстойна оценка дали съответната комбинация между двама души във връзка е подходяща, е необходимо да се вземат в предвид и други астрологични положения. Разположението на Луната, Венера, Марс и други небесни тела в рождената карта на човек също показват с какви личности ще бъде съвместим в любовно отношение.

Астролозите изготвят подробни партньорски хороскопи като сравняват рождените карти на двамата партньори. Сайтът Мери Астрология предлага такава услуга. Ако проявявате интерес, може да се свържете с нашия астролог като попълните формуляра за контакт или изпратите мейл на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат статиите на Мери Астрология, може да потърсите и да харесате страницата ни във Фейсбук: 

{ 2 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова