Posted by : Мария Николова петък, 6 август 2021 г.


Една голяма част от вас предполагам е чувала понятието "асцендент". Той показва разположението на Слънцето спрямо хоризонта в момента на раждането на човек. В астрологията Асцендентът се асоциира с маската, която човек носи, когато се среща с други хора и когато се движи сред обществото. Той показва нашата естествена защита. Енергията на знака и състоянието на Асцендента са най-очевидно нещо, което другите забелязват в нас. [още...]Хората с Асцендент Лъв са умни и блестящи, драматични и действат със замах. Може да се нарекат щастливци. Те са уверени, щедри и привлекателни. Създават усещането за топлина. Положителни и приятелски настроени, в състояние са да осветят стаята със своята усмивка. Движат се с увереност и грациозност. Придават смелост на другите и ги насърчават. Тези хора са спонтанни и заразяват с ентусиазъм и радост от живота. С това печелят много приятели.

Вдъхвате живот на всичко


Ако вашият Ацендент е Лъв, то притежавате голямо сърце и сте много щедри. Привликателни сте благодарение на жаждата за живот, вашия блясък и способността да зареждате с положителна енергия хората около вас.

Гордеете се с външния си вид и обичате да сте център на вниманието. Хората ви помнят заради положителното ви присъствие. Това може да засенчи всяка срамежливост, която произлиза от други положения в наталната ви карта. Правите впечатление със своята театралност на изразяване. А дрехите, които избирате да носите, привличат окото. По рождение ви се отдава актьорството, разказването на истории, преподаването или политиката. 

Притежавате огромна доза самоуважение и може да бъдете определени като егоманиаци. Неуморно хвалите себе си или вашите деца, тъй като се гордеете изключително много с тях. Всичко, което създавате, е част от вас, ваше продължение. Държите да оставите своя уникален печат върху всяко нещо. Трудно ви е да се сработвате с други хора или да играете втора цигулка. 

Когато гордостта ви е наранена, се отдръпвате и може да се депресирате от този факт дълго време. Ще се криете, докато не станете готови да се покажете отново и да заразите всички с усмивката си.

Може да бъдете егоистични или да проявявате инат, докато нещата не потръгнат по начина, който желаете. 


Изисквате много от себе си и от другитеПоставяте си високи стандарти. Притежавате амбицията на Лъва и харизмата на лидер. Вие сте решителни и непоколебими шефове, но също така умеете да окуражавате другите. Искате да сте заобиколени от хора, който допринасят за вашия положителен имидж сред обществото. Именно затова постоянно подкрепяте другите и подчертавате нещата, които ги правят специални. 

Ако в наталната ви карти има други фактори, придаващи грандьозност на характера ви, може да се превърнете в човек, който преувеличава постиженията си или си преписва чужди заслуги. Имате здравословно его, но ако не го балансирате, може да стигнете до крайности.

Човек с Асцендент Лъв прави нещата да се случват. Но, ако лъвските качества се използват за сплашване, може да получите лоша слава. Обикновено създавате силна марка от вашата личност, но трябва да внимавате да не прекалявате. Не е хубаво да използвате силата на характера си, за да постигнете целите си на всяка цена.  

В най-негативното си проявление Асцендент Лъв се нуждае от постоянно внимание, и ако не го получи, започва да мрънка и да проявява капризи. Лъвът има кралски маниери. Но понякога те се изразяват под формата на презрение към онези, които не са толкова невероятни, колкото тях. 

Личностни черти: слънчеви, забавни, привързани, радостни, приключенски настроени, самоуверени и горди. 

Тяло и стил: голяма коса (грива), дизайнерски облекла, луксозни материи, изтънчени линии, златни бижута, червени нюанси на косата, лунички по лицето. 

Ако искате да научите повече за Асцендента или да получите астрологична консултация по друг въпрос, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова