Posted by : Мария Николова понеделник, 8 юни 2020 г.Една голяма част от вас предполагам е чувала понятието "асцендент". Той показва разположението на Слънцето спрямо хоризонта в момента на раждането на човек. В астрологията Асцендентът се асоциира с маската, която човек носи, когато се среща с други хора и когато се движи сред обществото. Той показва нашата естествена защита. Енергията на знака и състоянието на Асцендента са най-очевидно нещо, което другите забелязват в нас. [още...]
Знакът Скорпион притежава огромен магнетизъм. Личността с Асцендент Скорпион има силни емоции, които обикновено крие. Ако вие сте такъв човек, то другите ви намират за мистериозни и потайни. Сякаш използвате своя чар, само когато се опитвате да постигнете нещо в отношенията с другите.

Асцендент Скорпион придава дълбочина на личността, което ви прави да изглеждате плашещо за останалите. Те не смеят да се закачат с вас или поне се научават да не го правят с времето. Ако сте изградили защита около себе си, много добре знаете как да държите другите на разстояние.

Имате силна интуиция и разкривате всеки нюанс на дадена ситуация преди да пристъпите към действие. Понякога отстъпвате и чакате, давайки шанс на хората да се разкрият и да покажат истинските си мотиви. Знаете кога да наблюдавате и кога да нанесете удар. От вас става добър покер играч или човек, който води преговори.


Вътрешни конфликти


Знакът Скорпион е воден знак - много емоционален и със силно желание за интимност. Ако притежавате Асцендент в Скорпион, вие изпитвате напрежение, докато не разрешите вътрешните си конфликти. Понякога сте хладни и отчуждени, друг път - искате непременно да се чуе вашата дума.

Трудно е да допуснете хората до себе си. Някои притежатели на Асцендент Скорпион се обграждат с такава стена, че се превръщат в самотници. Въпреки това имат нужда от близост и то до такава степен, че имат желание да се слеят с другия. Важно е да имат близки приятели и любими хора, които са лоялни и самоотвержени към тях.

Знакът Скорпион е фиксиран воден знак, или фиксирана вода, каквото всъщност представлява леда. Ако сте издигнали своите стени, изглеждате ледени и отчуждени, но под повърхността вие копнеете да се свържете. Не позволявайте да се вледените. Ако другите ви възприемат по този начин, това само ще подсили вашата изолация и отчаяние.


Балансирайте своите емоции


Цял живот се учите да контролирате емоциите и да представяте себе си по правилния начин. Не искате да разчитате на ничия милост. Мразите, когато губите самообладание или когато показвате слабост. Понякога ставате манипулативни. Когато се борите със своите демони, започвате да опознавате себе си и да се демонстрирате повече достойнство. Лечението, което предприемате за самите себе си, ви позволява да помогнете на другите да се изправят срещу своите тъмни страни.
У вас има нещо, което силно привлича, но и остава усещане за опасност у хората. За вас отношенията са всичко или нищо. Само избрани личности може да попаднат във вашия кръг на доверие.


Привлекателни, съблазнителни, топли и щедриТрудно допускате до себе си, но всъщност вие сте лоялен партньор и любим. Имате силни сексуални желания и се вманиачавате във всяко едно нещо, което привлече вниманието ви и събуди вашите страсти. 

Добре се справяте с конкуренцията и със занимания, изискващи използването на стратегия. Вие сте сериозен опонент на любовното или спортното поле. Ако сте наранени, може с времето да простите, но никога няма да забравите.

Обикновено избирате доверени приятели и бизнес партньори. Затваряте се в себе си, ако загубите доверие. Но когато има взаимно уважение в отношенията, вие сте топли и щедри.


Личностни черти, тяло и стил


Вие сте хипнотизиращи, потайни, уверени, амбициозни, плащещи, притежавате самоконтрол и дълбока душевност. Очите ви показват, че сте наясно с всичко, което се случва. Походката ви е чувствена, излъчването  - силно сексуално. Харесва ви да носите тоалети, които разкриват привлекателни части от тялото.


Ако искате да научите повече за Асцендента или да получите астрологична консултация по друг въпрос, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова