Posted by : Мария Николова събота, 6 юни 2020 г.Една голяма част от вас предполагам е чувала понятието "асцендент". Той показва разположението на Слънцето спрямо хоризонта в момента на раждането на човек. В астрологията Асцендентът се асоциира с маската, която човек носи, когато се среща с други хора и когато се движи сред обществото. Той показва нашата естествена защита. Енергията на знака и състоянието на Асцендента са най-очевидно нещо, което другите забелязват в нас. [още...]
Дева е знакът на обмислените действия. Земен знак, управляван от планетата на мисълта Меркурий. Човек с такъв Асцендент проправя пътя си внимателно и безпогрешно. Той е целеустремен и заслужава доверие. Асцендент Дева е чувствителен към всяко неудобство и други сигнали, които тялото им дава.

Ако притежавате такъв Асцендент, вие се придържате към фактите и понякога изглеждате студени и неприветливи, когато се запознавате с нови хора. Харесва ви да сте продуктивни и да оползотворявате деня си.

Постоянно търсите начини да подобрите себе си, особено здравето си. Искате да поправите всичко, което не функционира по правилния начин, което ви прави да изглеждате негативни. Може да се борите с несигурност и самокритика. Не е добре постоянно да сте недоволни от себе си.


Работната пчеличкаРаботите тихо и методично. Така потъвате в своята работа, че напрова се губите. Тъй като постоянно чувствате несигурност, понякога сте твърде концентрирани върху себе си, за да забележите, че всъщност всичко е наред. Чак когато изпитате удовлетворение от свършената работа, може да се отпуснете. Важно е да намерите начин, по който да се освободите от напрежението, например да тренирате редовно. 


Страдате значително повече от другите хора, когато балансът в живота ви е нарушен. Затова избягвате да правите големи промени в живота си. Промяната може да отключи у вас негативна реакция. Асцендент Дева се тревожи твърде много, особено когато се изправи срещу нови и необичайни ситуации. Той забелязва и най-малките детайли. Нервното напрежение може да доведе до проблеми с храносмилането. 

Ако притежавате този Асцендент, вие сте искрени и способни. Направо сияете, когато получавате признание за усилията ви. Инстинктивно усещате какво е правилно и честно. Другите разчитат на вашата преценка за случващо се, макар че тя е лишена от емоционалност.

Практическият поглед ви помага да останете приземени по време на криза, тъй като се фокусирате върху малките стъпки, които трябва да се направят. Отдава ви се работа, която включва усъвършенстване на малките неща и внимание към детайла. Подходящи дейности за вас са редактирането, реставриране на предмети на изкуството или провеждане на физикална терапия.

Вашата дарба е да разбирате цялостта и как отделните парчета на едно нещо си пасват, за да се получи едно цяло. Затова разбирате от създаването и подобряването на системи от всякакъв вид.

Вие сте услужливи, точни, методични, скромни, справедливи, дребнави, перфекционисти.

Поддържате спретнат и изчистен вид. Като цяло сте здрави и имате преценяващи очи. Предпочитате да носите дрехи от естествени материали. Модният ви стил е непретенциозен.


Ако искате да научите повече за Асцендента или да получите астрологична консултация по друг въпрос, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова