Posted by : Мария Николова сряда, 26 май 2021 г.Значението на Луната в Астрологията.
Как да изчислите своя лунен знак?Луната се свързва с емоциите и чувствата, със стремежа ни да бъдем в комфортна емоционална среда, с образа на майката, с вродените инстинкти и нужди, с които се появяваме на този свят. Тя оказва влияние върху всички знаци, преминавайки през зодиака. В рамките на два дни и половина Луната сменя своя знак. Може да използваме нейното движение в наша полза. Знайки, например, къде се намира тя спрямо нашия знак, може да получим информация за общия тон на емоциите, които вероятно ще изпитаме.

В момента на раждането ни, Луната, подобно на Слънцето и другите планети, се е намирала на определено място. Може да разберем през кой знак точно е преминавала. Луната в деня на раждането ни се нарича натална Луна. Всъщност думата "натален" се използва за позицията на всяка една планета към момента на нашето раждане. 

За да изчислим позицията на Луната са ни нужни дата, часа и място на раждане. След като въведем тези данни, в сайтовете по-долу (това са два примерни сайта, вероятно има и много други), може да разберем кой знак характеризира емоциите ни. И вероятно ще получим доста отговори за нашия характер, например защо имаме точно определен тип чувствителност, защо дадено нещо ни разтройва, а друго към друго сме напълно безразлични.

https://www.astro.com/
https://www.astrotheme.com/


Характеристика 

на натална Луна в Близнаци
Хората с Луна в Близнаци са остроумни, оригинални и импулсивни. Те са изпълнени с енергия. Освен това притежават неукротим и свободолюбив дух. Обикновено са смели и предприемчиви, понякога дори безразсъдни, когато действията изпреварват мислите им. Въпреки че са амбициозни, обаче, често менят настроенията си и не довършват започнатото. Бързо се палят, но и бързо угасват, когато интересите им са накърнени. Привърженици на рисковете и промените, на пътешествията и блясъка в живота, обикновено ненавиждат скуката и бездействието. Те са великолепни актьори. 

В професионален план са изключително активни. Но обикновено разпиляват енергията си в различни посоки. 

В личните отношения обичат да се раздават. В състояние са да се влюбят шеметно, както и шеметно да разлюбват. Въпреки че понякога ги смятат за повърхностни, тях трудно някой може да ги забрави.

Като приятели са общителни и забавни. Обичат приятелите си и обикновено ги имат в излишък. Друг е въпросът колко от тях са истински приятели.


Жената с Луна в Близнаци е добър оратор, но лош слушател. Силно егоцентрична натура. Мъжът до нея трябва да е търпелив и често да прави комплименти относно нейната способност да се изразява с думи. Тя обожава дългите пътешествия. Подходящ подарък с интимен привкус са жартиери и черен сутиен. 

Мъжът с Луна в Близнаци е незаменим мечтател, но голям клюкар. Ако сте дама, която не харесва странни типове или замечтани мъже, можете спокойно да го пропуснете. Той обича бързината и разходките сред природата. Така че подходящ подарък за него е една практична косачка за трева. В интимен план може да се зарадва на някоя сексуална играчка. 


Ако искате да научите повече за наталната луна или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

{ 1 коментара... read them below or add one }

  1. Здрасти Мария! Влязох в един от препоръчителни те сайтове за изчисление, но нищо не разбрах от резултата��

    ОтговорИзтриване

Автор на статиите: Мария Николова