Posted by : Мария Николова вторник, 23 юни 2020 г.Значението на Луната в Астрологията.
Как да изчислите своя лунен знак?Луната се свързва с емоциите и чувствата, със стремежа ни да бъдем в комфортна емоционална среда, с образа на майката, с вродените инстинкти и нужди, с които се появяваме на този свят. Тя оказва влияние върху всички знаци, преминавайки през зодиака. В рамките на два дни и половина Луната сменя своя знак. Може да използваме нейното движение в наша полза. Знайки, например, къде се намира тя спрямо нашия знак, може да получим информация за общия тон на емоциите, които вероятно ще изпитаме.

В момента на раждането ни, Луната, подобно на Слънцето и другите планети, се е намирала на определено място. Може да разберем през кой знак точно е преминавала. Луната в деня на раждането ни се нарича натална Луна. Всъщност думата "натален" се използва за позицията на всяка една планета към момента на нашето раждане. 

За да изчислим позицията на Луната са ни нужни дата, часа и място на раждане. След като въведем тези данни, в сайтовете по-долу (това са два примерни сайта, вероятно има и много други), може да разберем кой знак характеризира емоциите ни. И вероятно ще получим доста отговори за нашия характер, например защо имаме точно определен тип чувствителност, защо дадено нещо ни разтройва, а друго към друго сме напълно безразлични.

https://www.astro.com/
https://www.astrotheme.com/

Характеристика на натална Луна във ВезниХората с Луна във Везни са изключително чаровни. Често представителките на нежния пол са красиви и привлекателни, а мъжете са виртуози в съблазняването. И двата пола обичат пътешествията и изненадите. Тези хора притежават ораторски заложби и са ученолюбиви и любознателни. В семейството си са обичани от всички, тъй като са любвеобилни и всеотдайни. Родени да се движат в отбрано общество, те са принципни и високоморални личности.


В професионален план са амбициозни, но не си правят излишни илюзии. Те не държат да са първи във всичко, защото знаят, че е невъзможно.

В личните отношения търсят хармония и винаги намират някой, който да споделя чувствата им.

Те имат много и различни приятели, защото са отзивчиви и умеят да намират общ език с всеки. 

Жената с Луна във Везни е много женствена и суетна. Добре е мъжът до нея да е изискан и добър кавалер. Тя се интересува от гримове, дрехи, бижута. Обожава розовото и цикламеното. би се зарадвала, ако нейният любим й подари секси нощничка в този цвят. 

Мъжът с Луна във Везни е безумно чаровен. Нужно е жената до него да бъде винаги във форма и да се постарае поне малко да прилича на принцеса от приказките - малка, крехка и изящна. Неговата ахилесова пета са сребърните прибори и спалните в бял интериор. Обожава жени, облечени като дами от минали векове. Любимата му може да го изненада с роклята на Мария Антоанета или нейно копие. 


Ако искате да научите повече за наталната луна или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова