Posted by : Мария Николова четвъртък, 25 юни 2020 г.


Значението на Луната в Астрологията.
Как да изчислите своя лунен знак?Луната се свързва с емоциите и чувствата, със стремежа ни да бъдем в комфортна емоционална среда, с образа на майката, с вродените инстинкти и нужди, с които се появяваме на този свят. Тя оказва влияние върху всички знаци, преминавайки през зодиака. В рамките на два дни и половина Луната сменя своя знак. Може да използваме нейното движение в наша полза. Знайки, например, къде се намира тя спрямо нашия знак, може да получим информация за общия тон на емоциите, които вероятно ще изпитаме.

В момента на раждането ни, Луната, подобно на Слънцето и другите планети, се е намирала на определено място. Може да разберем през кой знак точно е преминавала. Луната в деня на раждането ни се нарича натална Луна. Всъщност думата "натален" се използва за позицията на всяка една планета към момента на нашето раждане. 

За да изчислим позицията на Луната са ни нужни дата, часа и място на раждане. След като въведем тези данни, в сайтовете по-долу (това са два примерни сайта, вероятно има и много други), може да разберем кой знак характеризира емоциите ни. И вероятно ще получим доста отговори за нашия характер, например защо имаме точно определен тип чувствителност, защо дадено нещо ни разтройва, а друго към друго сме напълно безразлични.

https://www.astro.com/
https://www.astrotheme.com/


Характеристика на натална Луна в РибиХората с Луна в Риби са творчески личност. Като последен знак, те носят в себе си началото и края. Ето защо понякога са градивни и позитивни, друг път - деструктивни и в състояние да се самоунищожат, отдавайки се на различни пороци. Обикновено притежават безпогрешна интуиция и могъщ интелектуален потенциал. Привлечени са от тайните и мистериите. Често прекаляват, обаче, с желанието си да разберат, научат и усетят всичко. Освен това са поети по душа и в повечето случаи остават загадка за другите. Въпреки че са купонджии и успяват да  се вписват в обстановката, те си остават мечтатели, вечно търсещи поредното предизвикателство.

В професионален план са сериозни към всичко, с което се захванат. Притежават много мъдрост, но трудно намират разбиране, за да я споделят с останалите и да получат положителна оценка.

В личните отношения са чувствителни и сантиментални. Обичат истински само веднъж и ако не срещнат любовта на живота си, потъват завинаги в спокойните или бурни води на собствените си океани.

Като приятели са великодушни и обичат да се раздават. Въпреки че понякога живеят в свой собствен свят и се чувстват неразбрани и неоценени.

Жената с Луна в Риби е потайна и много опасна. Мъжът, проявил интерес към нея, не трябва да бърза да се разкрива. Тя би се зарадвала, ако получи за подарък супер технологичен телефон, от който да може да контролира мъжа си. В интимен план би проявила интерес към колан с жартиер с ключ, закачен на него, за да заключи сърцето на любимия си. 

Мъжът с Луна в Риби е мил, но може да бъде и много хитър. Той е чувствителен и нежен. Затова дамата до него не трябва да накърнява чувстата му. Той никога няма да й прости. Обожава сините кашмирени пуловери и якета от мек плат, затова би се зарадвал на подобен подарък. А подходящ подарък в интимен план са маркови боксерки или белезници от животинска кожа.


Ако искате да научите повече за наталната луна или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова