Posted by : Мария Николова сряда, 24 юни 2020 г.


Значението на Луната в Астрологията.
Как да изчислите своя лунен знак?Луната се свързва с емоциите и чувствата, със стремежа ни да бъдем в комфортна емоционална среда, с образа на майката, с вродените инстинкти и нужди, с които се появяваме на този свят. Тя оказва влияние върху всички знаци, преминавайки през зодиака. В рамките на два дни и половина Луната сменя своя знак. Може да използваме нейното движение в наша полза. Знайки, например, къде се намира тя спрямо нашия знак, може да получим информация за общия тон на емоциите, които вероятно ще изпитаме.

В момента на раждането ни, Луната, подобно на Слънцето и другите планети, се е намирала на определено място. Може да разберем през кой знак точно е преминавала. Луната в деня на раждането ни се нарича натална Луна. Всъщност думата "натален" се използва за позицията на всяка една планета към момента на нашето раждане. 

За да изчислим позицията на Луната са ни нужни дата, часа и място на раждане. След като въведем тези данни, в сайтовете по-долу (това са два примерни сайта, вероятно има и много други), може да разберем кой знак характеризира емоциите ни. И вероятно ще получим доста отговори за нашия характер, например защо имаме точно определен тип чувствителност, защо дадено нещо ни разтройва, а друго към друго сме напълно безразлични.

https://www.astro.com/
https://www.astrotheme.com/


Характеристика на натална Луна в СтрелецХората с Луна в Стрелец преливат от енергия и ентусиазъм. Те са чаровни и магнетични. Освен това притежават невероятно чувство за хумор. Обикновено са популярни и всички се вълнуват от техните преживявания. Но понякога са егоисти и предпочитат да мързелуват или да се отдадат на други вредни навици, без да се съобразяват с никой и с нищо. Създадат ли семейство обаче, стават отговорни, грижовни и отзивчиви, а егоизмът им сякаш изведнъж се изпарява.

В професионален план имат особена нужда от самоизява и себедоказване. Те не обичат да се церемонят и обикновено се целят право в десетката. Но техният откровен стремеж често стряска останалите и ги кара да бъдат нащрек. Няма ли кой да им каже да намалят малко темпото!

В личните отношения са мили, любвеобилни и щедри. Освен това са бляскави и сексуални. За съжаление трудно правят избор, тъй като имат много възможности.

Като приятели са прями и отзивчиви.

Жената с Луна в Стрелец не може да застане на едно място. Пълна е с енергия и нови идеи. Мъжът до нея трябва да е разкрепостен и винаги усмихнат. Ако иска да ѝ направи подарък, то тя би харесала всичко, което придружава едно дълго пътешествие - от нов куфар до билет за романтичен круиз. В интимен план харесва бельо, покрито с пера от екзотични птици. 

Мъжът с Луна в Стрелец е упорит и твърдоглав. Жената до него трябва да е винаги усмихната, лъчезарна и много смела. Ако той поиска да тръгнат в 2 ч. през нощта за Египет, тя трябва просто да си приготви багажа без излишни думи. Ако искате да научите повече за наталната луна или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова