Posted by : Мария Николова сряда, 24 юни 2020 г.Значението на Луната в Астрологията.
Как да изчислите своя лунен знак?Луната се свързва с емоциите и чувствата, със стремежа ни да бъдем в комфортна емоционална среда, с образа на майката, с вродените инстинкти и нужди, с които се появяваме на този свят. Тя оказва влияние върху всички знаци, преминавайки през зодиака. В рамките на два дни и половина Луната сменя своя знак. Може да използваме нейното движение в наша полза. Знайки, например, къде се намира тя спрямо нашия знак, може да получим информация за общия тон на емоциите, които вероятно ще изпитаме.

В момента на раждането ни, Луната, подобно на Слънцето и другите планети, се е намирала на определено място. Може да разберем през кой знак точно е преминавала. Луната в деня на раждането ни се нарича натална Луна. Всъщност думата "натален" се използва за позицията на всяка една планета към момента на нашето раждане. 

За да изчислим позицията на Луната са ни нужни дата, часа и място на раждане. След като въведем тези данни, в сайтовете по-долу (това са два примерни сайта, вероятно има и много други), може да разберем кой знак характеризира емоциите ни. И вероятно ще получим доста отговори за нашия характер, например защо имаме точно определен тип чувствителност, защо дадено нещо ни разтройва, а друго към друго сме напълно безразлични.

https://www.astro.com/
https://www.astrotheme.com/


Характеристика на натална Луна в СкорпионХората с Луна в Скорпион са загадъчни и противоречиви. Въпреки че обичат да подчиняват другите на волята си и да получават каквото пожелаят, възползвайки се от тяхната наивност, всъщност са чувствителни и раними. Обикновено са грижовни към семейството и близките си и към хората, на които държат. Но са в състояние да проявят агресия, ако ги засегнат или обидят. Освен това са склонни към депресивни настроения и проява на пороци, тъй като често се чувстват самотни и отхвърлени от всички. Подвластни на натрапчивата мисъл, че другите винаги са им длъжни, те рядко успяват да проявят необходимата толерантност, за да са в хармония със себе си. 

В професионален план са смели и предприемчиви. Обикновено са готови на всичко, за да постигнат целите си. Техният девиз е: "Ако не аз, то кой! Ако не сега, то кога!".

В личните отношения са страстни и необуздани. Преследват плячката си, докато не я хипнотизират и не забият жилото си в нея.

Като приятели са дискретни и умеят да пазят тайна. Друг е въпросът, че трудно допускат някой до себе си. Те нямат приятели. По-скоро приятелите им имат тях.

Жената с Луна в Скорпион е силно отмъстителна, така че добре е да не бъде предизвиквана. Мъжът до нея трябва да си мери думите и да бъде дискретен. Тя обождава ездата, така че добър подарък е всичко, свързано с този спорт. Перфектният интимен подарък за нея е еротичен камшик, който да изпозва за страстни преживявания заедно със своя партньор.

Мъжът с Луна в Скорпион е много сексуален и обича разнообразието. Неговата партньорка трябва да бъде изключително секси. Дълбоките деколтета и лачените ботуши са за препоръчване. Тя трябва да се остави напълно на фантазиите си. Що се отнася до интимните подаръци, мъжът с това разположение би се зарадвал на много секси бельо или наръчник по Камасутра. 


Ако искате да научите повече за наталната луна или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова