Posted by : Мария Николова четвъртък, 25 юни 2020 г.

Значението на Луната в Астрологията.
Как да изчислите своя лунен знак?Луната се свързва с емоциите и чувствата, със стремежа ни да бъдем в комфортна емоционална среда, с образа на майката, с вродените инстинкти и нужди, с които се появяваме на този свят. Тя оказва влияние върху всички знаци, преминавайки през зодиака. В рамките на два дни и половина Луната сменя своя знак. Може да използваме нейното движение в наша полза. Знайки, например, къде се намира тя спрямо нашия знак, може да получим информация за общия тон на емоциите, които вероятно ще изпитаме.

В момента на раждането ни, Луната, подобно на Слънцето и другите планети, се е намирала на определено място. Може да разберем през кой знак точно е преминавала. Луната в деня на раждането ни се нарича натална Луна. Всъщност думата "натален" се използва за позицията на всяка една планета към момента на нашето раждане. 

За да изчислим позицията на Луната са ни нужни дата, часа и място на раждане. След като въведем тези данни, в сайтовете по-долу (това са два примерни сайта, вероятно има и много други), може да разберем кой знак характеризира емоциите ни. И вероятно ще получим доста отговори за нашия характер, например защо имаме точно определен тип чувствителност, защо дадено нещо ни разтройва, а друго към друго сме напълно безразлични.

https://www.astro.com/
https://www.astrotheme.com/

Характеристика на натална Луна във Водолей Хората с Луна във Водолей са любопитни, любознателни и оригинални. Те веднага правят впечатление. Често са различни от останалите, обаче, и ги приемат за странни. Освен това са склонни на крайности в настроенията и поведението. Привлечени от тайните на вселената и космоса, от загадките и мистериите, обикновено носят в себе си откривателски дух. Искат да са навсякъде, да достигнат до най-отдалечените точки, до които никой никога не е достигал. Въпреки че техните стремежи са химера за другите и рядко намират разбиране и подкрепа, тези хора притежават необходимата воля и хъс, за да ги осъществят.

В професионален план са алтруисти и новатори. Определено не обичат скучните занимания и затова предпочитат да се захващат с неща, които са им интересни.

В личните отношения се стремят към духовно единство и към това да направят другите щастливи. Само дето избраниците им рядко успяват да стигнат до дълбочината на тяхната душевност и да се докоснат до нейното тайнство.

Като приятели са почтени и директни. Имат толкова много приятели, че понякога се губят сред тях. Въпреки това малцина са тези, които споделят тяхната неизменна нужда от любов и разбиране!

При жената с Луна във Водолей странността на Водолея се обединява с чувствителността на Рака (Луната е управител на знака Рак). Тази дама е истинска лунатичка. Мъжът до нея трябва да има едно наум, че тя може да го предаде. За подарък - би се зарадвала на книга за астрология, магии и други езотерични теми.

Мъжът с Луна във Водолей е силно пристрастен към алкохола и лекия живот. Изпълнен е с енергия и ентусиазъм. Той не застава на едно място. Жената до него трябва да се превърне в негова сянка. Подходящ интимен подарък, с който може да го изненада партньорката му, е секси боксерки за стриптийз, който той ще направи с голямо удоволствие за нея. 


Ако искате да научите повече за наталната луна или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова