Posted by : Мария Николова вторник, 23 юни 2020 г.Значението на Луната в Астрологията.
Как да изчислите своя лунен знак?Луната се свързва с емоциите и чувствата, със стремежа ни да бъдем в комфортна емоционална среда, с образа на майката, с вродените инстинкти и нужди, с които се появяваме на този свят. Тя оказва влияние върху всички знаци, преминавайки през зодиака. В рамките на два дни и половина Луната сменя своя знак. Може да използваме нейното движение в наша полза. Знайки, например, къде се намира тя спрямо нашия знак, може да получим информация за общия тон на емоциите, които вероятно ще изпитаме.

В момента на раждането ни, Луната, подобно на Слънцето и другите планети, се е намирала на определено място. Може да разберем през кой знак точно е преминавала. Луната в деня на раждането ни се нарича натална Луна. Всъщност думата "натален" се използва за позицията на всяка една планета към момента на нашето раждане. 

За да изчислим позицията на Луната са ни нужни дата, часа и място на раждане. След като въведем тези данни, в сайтовете по-долу (това са два примерни сайта, вероятно има и много други), може да разберем кой знак характеризира емоциите ни. И вероятно ще получим доста отговори за нашия характер, например защо имаме точно определен тип чувствителност, защо дадено нещо ни разтройва, а друго към друго сме напълно безразлични.

https://www.astro.com/
https://www.astrotheme.com/


Характеристика на натална Луна в Дева


Хората с Луна в Дева са привърженици на реда и чистотата. Освен това се перфекционисти и все им се струва, че нещо не е свършено както трябва. Материалисти по природа, в повечето случаи са постоянни и практични, което им помага да сбъдват желанията си. Обикновено са загадка за другите, тъй като не обичат да споделят намеренията си с тях. Понякога им се налага да бъдат големи актьори, за да не разкриват нищо от същността си, въпреки своята показност. Привлечени от окултизма, тайните науки и секса, често се смятат за различни от останалите. Но независимо от всичко, те са високо морални и хуманни личности.

В професионален план са прецизни и старателни. Успяват във всяко поприще, за което се изискват умения и практически знания.

В личните отношения не са от хората, които бурно изразяват страстите си. Ако решат, могат да изпепелят всеки с любовта си. Обичат да флиртуват и понякога сами търсят ситуации, които им носят емоционален шок.

Като приятели са услужливи, но злопаметни. Ценят и уважават приятелите си, само докато са ценени и уважавани от тях.

Жената с Луна в Дева е голяма чистница и пълна домошарка. Изисква от мъжа до себе си да бъде винаги чист и облечен безупречно. Що се отнася до подаръците, тя би се зарадвала на домакински уреди и принадлежности.

Мъжът с Луна в Дева е винаги спретнат и обожава реда. Ако жената, проявила интерес към него, не е на неговата вълна на чистота и педантичност, е по-добре да се откаже. Като подарък той би се зарадвал да получи огромен кухненски робот. Би се впечатлил много, ако неговата избраница се появи пред него само по престилка.


Ако искате да научите повече за наталната луна или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова