Posted by : Paynera петък, 26 юни 2020 г.


Движейки се в небето, Луната преминава през дванадесетте астрологичните знаци. Във всеки знак престоява по приблизително два дни и половина. Така оказва влияние върху родените под влияние на съответния знак. Но тя влияе на всички нас като променя възприятията ни, в зависимост от това в кой знак е разположена към дадения момент. Нека проследим какво означава за нас когато Луната преминава през Овен.

Повече за движението на Луната

Натална Луна в Овен


Щом Луната е в Овен, това означава, че преди това е преминала през знака Риби. Винаги когато преминава от знака на мечтателите Риби в знака на огнения, енергичен и агресивен Овен, ние чувстваме внезапен прилив на енергия и желание да действаме.

Тъй като Рибите се асоциират с дълбоките чувства, а Овен ни дава нужната енергия за промяна и развитие, напълно е възможно да действаме, ръководени от емоциите. Това може да доведе до проблеми.


Да бъдем инициативни


Луната в Овен засилва инстинктивните ни реакции и може да ни направи раздразнителни. Нямаме търпение да се захванем с нещо ново. Времето е подходящо да правим неща за първи път, дори ако се налага да се изправим срещу страховете си. Напускаме зоната на комфорт, но това не ни плаши.

Искрата, която чувстваме, може да се сравни с идването на пролетта или бляскавия поглед на влюбен човек. Подхранва желанието ни да правим нещата по по-прост начин. Времето е подходящо да се раздвижим физически и да разчупим матрицата на баналното ежедневие и застоялия живот, който водим.

Дните на Луната в Овен са подходящи за емоционално израстване. Вместо да страдаме от наличието на даден проблем, ние сме готови да го атакуваме. Ако сме натрупали гняв, сега имаме куража да го изразим. Овен изкарва наяве бореца във всеки от нас. Да се опълчим на другите е рисковано, но същевременно предизвиква промяна, която може да е за добро.

Подходящи занимания


Времето е подходящо за занимания като откриване на галерия, стартиране на нов бизнес или продажба на жилище. Овен оказва подкрепа, ако се налага да бъдете динамични - да се явите на интервю за работа или на среща. Може смело да започнете проект или да се опитате да продадете идеите си. Бързите кратки дейности са подходящи, а не бавната и внимателна работа.

Може да окуражите приятелите си, да изработите рекламни материали за вашата дейности, или да организирате парти. Усещате импулс, който може да доведе до необмислени активности. Мисълта ви вероятно ще е ангажирана с мисли какво може да предприемете тук и сега, на момента.

Знакът Овен е предимно позитивен и непоклатим във вярата си, че всичко е възможно. Затова може да ви хрумнат странни идеи, в които само вие вярвате. Луната в този знак може да ви накара да мечтаете на едро и да търсите страстите в себе си и да ги реализирате.

Използвайте енергията, която ни дава транзита на Луната в Овен, за да започнете нови проекти или да пуснете амбицията си в действие, за да подобрите текущата ви ситуация в работата или положението в обществото. Внимавайте, обаче, да не стигате до крайности в желанието си да се докажете и да натриете носовете на тези, които спъват намеренията ви.

Добре е да усещаме прилив на допълнителна енергия и положителна агресия (според психолозите агресията има както негативно, така и позитивно проявление). Но все пак трябва да има и една умереност, баланс, в това, което правим. В противен случай може да съжаляваме, когато дните се поуспокоят.


Ако искате да научите повече за движението на Луната или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова