Posted by : Paynera понеделник, 29 юни 2020 г.



Всеки месец в продължение на два дни и половина Луната преминава през знака Скорпион.

Какво означава това за нас? Как променя нашия светоглед? 
Към какви дейности предполага? Предстои да разберете!


Повече за транзитите на Луната

Натална Луна в Скорпион

Когато Луната преминава през Скорпион нашите емоции стават изключително силни и дълбоки. Придаваме на всичко, до което се докоснем, дълбочина. Прибавяме щипка страст към всичко. Това определено не е леко и приповдигнато настроение за Луната, както когато е в Близнаци, например. Възможно е да се откажем от занимания, които изискват от нас да бъдем забавни и освободени. Ненавиждаме повърхностните и фалшивите неща. Интересува ни само истината. Привлича ни всичко, което изисква проучване и разследване. Искаме да стигнем до дъното на всяко едно нещо.

Когато Луната е в Скорпион ние сме по-страстни и времето е изключително подходящо за сексуални преживявания. Естествената ни привлекателност нараства. Привличаме като магнит обектите на своите желания. С готовност се потапяме в дълбините на интимните ласки.





Знакът Скорпион отговаря и за чуждите пари, с които може да разполагаме в живота си. Пари, получени от наследство или от партньор, роднина; изтеглени заеми, такси, данъци и пр. През следващите два дни и половина може да се наложи да управлявате подобни финансови средства.

Когато Луната е в Скорпион, изследвайки дълбините на своята душа, ние стигаме до важни изводи. Например откриваме сфери от живота, които е необходимо да трансформираме, да променим, по някакъв начин. Под влияние на този знак сме склонни да се отървем от вещи, дори и хора, които вече не ни вършат работа. Или пък може да се откажем от вреден навик.

Желанието да се променим, може да има позитивни или негативни последици.



Луната в Близнаци

Негативно проявление на Луната в Скорпион


Когато Луната е в този знак, ние ставаме прекалено сериозни и отговорни към своите и чуждите чувства. Малко или много се затваряме в себе си. Нямаме желание открито да споделяме емоциите си. Страхуваме се да покажем своята весела и безгрижна страна. Трудно се доверяваме на останалите и подозираме всеки един човек в нечисти мотиви. Опасяваме се, че някой може да се възползва от нашата крехка емоционалност и да ни навреди. Преследва ни един вид параноя.

Също така сме склонни да се фиксираме прекалено много в нещо. Не спираме да мислим за него, докато не разнищим всичко до основи. Например, усещаме, че интимният ни партньор се държи различно. Започваме да търсим под вола теле, сякаш сме убедени на 100 %, че той ни лъже или ни изневерява. Тайно проверяваме телефона му, подслушваме разговорите, търсим мимака или жест, нещо, с което да издава своята измяна. Проявяването на ревност е изключително характерно за този транзит на Луната.

Друга опасност, която ни дебне, при Луна в Скорпион, е възможността да попаднем в изключително рискови ситуации, водени от страстта. Тъй като желанията ни са изключително силни и лесно привличаме сексуални партньори, възможно е да започнем тайни любовни авантюри, в които не само ние да пострадаме, а и други хора. Съвсем вероятно е сърцето и душата ни да изгори на кладата на страстта.


Върху кого Луната в Скорпион

оказва най-добър ефект:



Времето, в което Луната е в Скорпион, е особено благоприятно за:

 • родените с натална Луна във воден знак - Рак, Скорпион или Риби;

 • хора, в чиято рождена карта има съвпад на Луната с Плутон;

 • хора, в чиято рождена карта Луната попада в осми дом.

Подходящи дейности при Луната в Скорпион


 • Занимание със счетоводство;

 • Пресмятане и изплащане на данъци;

 • Работа с чужди финансови средства;

 • Обсъждане на интимните отношения;

 • Търсене на пълноценна и дълбока емоционална или интимна връзка;

 • Споделяне на интимни ласки с любим човек;

 • Психологически прегледи, посещение на психолог;

 • Проучване на определен въпрос;

 • Самоизследване на най-дълбоките ни чувства и мотиви;

 • Освобождаване от стари, ненужни вещи, хора, вредни навици.




Ако искате да научите повече за движението на Луната или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова