Posted by : Мария Николова неделя, 28 юни 2020 г.Движейки се в небето, Луната преминава през дванадесетте астрологичните знаци. Във всеки знак престоява по приблизително два дни и половина. Така оказва влияние върху родените под влияние на съответния знак. Но тя влияе на всички нас като променя възприятията ни, в зависимост от това в кой знак е разположена към дадения момент. Нека проследим какво означава за нас когато Луната преминава през Телец.

Когато Луната преминава през Телец, обикновено изпитваме силно собственическо чувство към нашите приятели, семейство, пари и притежания. Фокусирани сме върху качеството на живота и нашата самооценка. Търсим сигурност и стабилност. 

Знакът Телец отговаря за материалната и финансова сигурност. Затова когато Луната е в този знак ние мислим за нещата, вниманието ни е насочено към ценностите и това как използваме времето си. Може да сме доволни от притежанията си и да се наслаждаваме на приятни моменти със семейство и приятели. Но също така е възможно да се породи недоволство у нас, поради факта, че изпитваме недостиг на някои неща. В такъв случаи е добре да преразгледаме действията си и да направим така, че да подобрим собствената си стойност. Луната подчертава този вътрешен или външен конфликт и ни позволява да намерим решение, за да продължим да живеем живота си по начин, който ни удовлетворява. 

Луната в Телец подчертава ценните за нас неща и какво може още да научим за себе си. Придържате ли се към ситуации, предмети, хора, от които вече нямате нужда, но въпреки това заемат прекалено много място в живота ви? Това емоционална привързаност ли е? Затова ли е толкова невъзможно да се отървете от нея и да позволите нови събития да дойда в живота ви?

Периодът, в който Луната е в Телец, може да бъде благословия за вас, ако си позволим да бъдем честни със себе си. Ако обаче искаме повече, отколкото ни се полага, вероятно сме изправени пред тъмната страна на Телец и трябва да се борим с нея.

Тъмната страна на Телец


Луната в Телец може да ви кара да искате повече, отколкото всъщност имате нужда. Възможно е да си угаждате прекалено от страх, че нямате достатъчно. Липсата на емоционална осъзнатост може да ви струва много. Затова не харчете прекалено много пари и не събирайте повече неща, отколкото е нужно.

Донесете малко светлина в тъмнината като си дадете време да установите къде се намирате духовно, умствено и емоционално. Погледнете и помислете за всичко, което имате. Оценете усилията, които сте положили, за да постигнете определено състояние.

Дори и да нямате всичко, което желаете, знайте, че вашия ум е достатъчно силен, за да открие честно решение на проблемите, което е в синхрон с духовните ви ценности. Може да изготвите план или да се свържете с определени хора, които да ви помогнат да предприемете следващата стъпка към сигурен и спокоен живот. 

Ако искате да научите повече за движението на Луната или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова