Posted by : Paynera понеделник, 6 юли 2020 г.Всеки месец в продължение на два дни и половина Луната преминава през знака Водолей.


Какво означава това за нас? Как променя нашия светоглед? Към какви дейности предполага? Предстои да разберете!

Луната във Водолей предизвиква у нас желание да шокираме останалите, да се противопоставим на рутинните занимания или изненадващо да се измъкнем от скучна среща.

В този период гледаме към общата картина. Не искаме да слушаме за дребни детайли или клишета. Действаме спонтанно и е възможно да ни хрумнат гениални и уникални идеи.

Ако сме изправени пред изпитание, характерното за този период водолейско обективно мислене може да ни подскаже как да се справим.


 Да бъдем приятели на всички


Изпитваме желание да се измъкнем от ситуации или връзки, които ни ограничават. Приятелски настроени сме, но по един по-дистанциран начин. Може да потърсим онова момче или момиче, което разкрива пред нас нови светове.

Водолей е знакът на визионерите. Затова, когато чувствителната Луна попадне в този знак, освен вдъхновение, може да преживеем емоционални избухвания. Умът ни е пълен с мисли за човечеството и по какъв начин може да допринесем за неговото развитие. Искаме да се свържем с всички и сме по-толерантни към различните от нас.

Копнеем за нови и революционни идеи и търсим хора с близко до нашето разбиране. Време е да излезем от хватката на това, което намираме за нормално.

Социална сцена


Луната във Водолей носи облекчение от прекалено силните емоции. Позволява ни да се отдалечим малко, за да може да погледнем цялата картина. Настроението ни позволява да измислим нови бляскави идеи и имаме желание да споделим хрумванията си със света.

Имаме желание да се занимаваме с технологии и социални медии, за да бъдем свързани със света. Време е да бъдем иновативни и да прегърнем новото. Подходящо е да се ангажираме с групови занимания, да уважаваме другите и да разглеждаме обществото като едно цяло.

Докато Луната е във въздушен знак виждаме света като едно голямо място, където различни елементи се събират в едно. Свързваме се с душевността на групата.


Да бъдем независими и непредсказуеми


Тъй като Водолея е непредсказуем, Луната в този знак също прави каквото си поиска. Много хора, които имат Луна във Водолей в своята рожденна карта, обичат да останат сами, да четат книги и да си правят техни си неща. Характерно е, че не дават обяснение на никого, просто си правят каквото си искат. Това е силата на фиксираните Водолеи - настаняват се удобно в собствения си свят.

С текущото положение на Луната, времето е идеално да се потопим в нашата си среда. Имаме усещане за свобода, тъй като стабилизираме мислите си, независимо къде ни отвеждат те. Нужно е да уважим необходимостта да се чувстваме изгубени в собствения ни ум.

В тази атмосфера може да ни хрумнат всякакви нови идеи, тай като Водолей е знакът на бъдещето.


Какви дейности е добре да предприемем:

  1. енергична релаксация като акупунктура или рефлексология;

  2. да посетим събитие в обществена сграда;

  3. да измислим нов план, на принципа брейнсторминг (като използваме мнението на различен брой хора);

  4. да изпратим масово съобщение на приятелите и семейството си;

  5. да обновим профила си в социалните мрежи;

  6. да се освободим от социалните окови;

  7. да се смесим с хора, извън нашата среда;

  8. да обмислим реформи и начини да се противопоставим на статуквото;

  9. да излезем от матрицата.

Ако искате да научите повече за движението на Луната или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова