Posted by : Paynera събота, 4 юли 2020 г.
Всеки месец, в продължение на два дни и половина, земният спътник, Луната, обитава съзвездието Козирог.

Преди да влезе в Козирог, Луната напуска знака на авантюристичните Стрелци. Луната в Стрелец, ни кара да търсим разнообразие и нови приключения. Но когато Луната премине в Козирог, започваме да осъзнаваме нуждата от структура и планиране на живота. Инстинктивно разбираме ограниченията, които времето ни поставя. Мотивирани сме от желанието за успех. Постиженията и реализацията стават изключително важни за нас. Използваме правилно ресурсите си и не искаме да губим време и енергия. Влиянието на Луната в Козирог е отрезвяващо, дори може да бъде леко депресивно. Въпреки това, времето може да бъде изключително ефективно, именно защото гледаме реално на света около нас.

Луната в Козирог е практична и амбициозна. Тя има желание да работи по проекти, които ще донесат ползи в дългосрочен план. Обича да структурира, да има ясен план, по който да се движи. Изисква останалите да приемат сериозно нейните начинания. Не изпада в дълбоки емоционални състояния. Иска да се работи, а не да се чувства. Очакванията ѝ към нейните възможности и тези на останалите хора са реалистични, дори песимистични на моменти. Трудно се доверява на другите, че ще свършат правилно работата, които имат. Затова често се натоварва с твърде много непосилни задачи.


Подходящи дейности:


В дните, когато Луната преминава през Козирог, всички ние ставаме по-стриктни и точни. Резервирани сме и спазваме дистанция в личен и професионален план. Изпитваме нужда да спазваме определени правила на поведение. Добре е да се захванем с практически начинания, които изискват поемане на отговорност и дисциплина.

Луната в Козирог като цяло подкрепя следните активности:
  • дългосрочни действия, които дават бавни, но сигурни резултати;

  • разрешаване на кариерни въпроси;

  • разработване на бизнес планове;

  • практични и изгодни инвестиции.
Ако искате да научите повече за движението на Луната или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова