Posted by : Paynera събота, 4 юли 2020 г.Всеки месец в продължение на два дни и половина Луната престоява в знака Близнаци.

Какво означава това за нас? Как променя нашия светоглед? Към какви дейности предполага? Предстои да разберете!


Повече за транзитите на Луната

Натална Луна в Близнаци


Когато Луната е във въздушния знак Близнаци, ние се нуждаем от стимулация на ума и мисълта. Не искаме да лежим на стари лаври. Изпитваме непрекъсната нужда да действаме и да развиваме своите умствени възможности.

Общуването е изключително важно за Луната в Близнаци. Може да прекараме голяма част от следващите два дни в разговори по телефона, изпращане на съобщения и имейли. Възможно е да предприемем кратки пътувания, за да се видим с някого. Търсим компанията на хора, за да ни поддържат ангажирани и да пълнят нашите умове със знания и информация. Ненавиждаме скуката и всички нейни проявления.

Ставаме изключително любопитни към всичко и всеки. Търсим разнообразието в живота. Луната в Близнаци е подходяща за занимания, свързани с преживяването ни ден за ден. Приятно ни е да изпълняваме най-различни малки задачки, които трябва да свършим в ежедневието.

Близнаци е двойнствен знак, затова е възможно да искаме да получаваме всичко умножено по две.

Негативно проявление на Луната в Близнаци
Под влияние на Луната в Близнаци може да бъдем отвеяни и непостоянни. Трудно се фокусираме върху едно нещо, защото мисълта ни препуска постоянно и вниманието ни лесно се отвлича. Може да започнем една дейност. Но когато ни доскучае, или видим нещо по-интересно и привлекателно, сме склонни да оставим нещата недовършени. Така не може да погледнем в дълбочина на нещата и в чуждите очи изглеждаме вятърничави и повърхностни.

Друг негативен ефект на Луната в Близнаци е вътрешното неспокойствие, което изпитваме. То ни пречи да се отпуснем и може да станем раздразнителни към другите. Особено ако някой действа по-бавно от нас. В партньорските отношения е възможно дори да възникнат спорове за това, че бавните движения на единия човек спъват дейността на другия.

Върху кого Луната в Близнациоказва най-добър ефект


Времето, в което Луната е в Близнаци, е особено благоприятно за:
  • родените със Слънце в Близнаци (между 21 май и 21 юни)

  • родените със Слънце във Везни (между 22 септември и 23 октомври)

  • родените с Луна във Водолей

  • хората, в чиято рождена карта има съвпад между Луната и Меркурий

  • хора, в чиято рождена карта Луната попада в трети дом

Ако искате да научите повече за движението на Луната или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова