Posted by : Paynera петък, 10 юли 2020 г.Всеки месец Луната преминава за около два дни и половина през съзвездието Везни. 

Както всеки друг транзит на Луната, така и този води до промяна в разбирането ни за света.
Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите, което е напълно в природата на въздушна зодия като Везни. Стремим се да избягваме директната конфронтация. Не взимаме лесно решенията и се колебаем, тъй като притегляме всички страни на дадена ситуация. Страхуваме се да не загубим чуждото одобрение.

Теми на днешния ден са воденето на преговори и търсенето на компромиси. Изпитваме дискомфорт от ситуации, които ни ограничават, и това ни кара да правим конструктивни промени. Разбираме колко е важно да се разбираме с другите. По-ясно виждаме по какво нашия подход, вярвания и ценности се различават от тези на останалите хора. Възможно е да правим големи планове, които включват наши близки хора или половинката ни. Но ако сме прекалено настоятелни на всяка цена да наложим своите разбирания, това може да отблъсне всеки. Време е да помислим за нашето его и как то влияе на хората около нас. Тези два дни и половина са подходящи за съвместни занимания с близките ни хора в тяхна полза или помощ.


Препоръчителни дейности:


  • общуване с партньори и приятели;

  • дейности, свързани с работа в екип и сътрудничество;

  • занимания, свързани с красота и естетика;

  • дейности, свързани с самооценката ни.


Ако искате да научите повече за движението на Луната или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова