Posted by : Paynera събота, 4 юли 2020 г.


Всеки месец в продължение на два дни и половина Луната преминава през знака Риби.


Какво означава това за нас? Как променя нашия светоглед? Към какви дейности предполага? Предстои да разберете!


Когато сме под влияние на Луната в Риби, ние се чувстваме някак откъснати от реалността. Гмуркаме се с главата надолу в мечтите. Отделяме повече време на артистични занимания. Използваме въображението и творческите си умения доста по-често от обикновено. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите.

У нас се събужда желание да помагаме на другите. Изразяваме съпричастност и съчувствие към тяхните проблеми. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта.

Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се възможно да опишем с думи чувствата ни.

Подходящи дейности:Разбрахме какво означава транзита на Луната в Риби за нас. Научихме какво се променя в светогледа ни. Ето какви са активностите, с които може да се захванем в този период, продължаващ два дни и половина:


  • занимания свързани с мечтите ни;

  • мистични или духовни търсения;

  • промяна на разбирането ни за света;

  • слушане на музика;

  • посещение на театър и други артистични прояви;

  • посещение на спа процедури, плуване – въобще дейности, свързани с вода.

 Ако искате да научите повече за движението на Луната или да получите астрологична консултация, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова