Posted by : Мария Николова петък, 30 октомври 2020 г.


Жената Скорпион е изпепеляваща и страстна, изключително горда и честолюбива, винаги на ръба на риска. За нея важи максимата "Всичко или нищо". Тя прилича повече на разглезено хлапе, отколкото на жена, която е наясно с опасностите. Но същевременно се чувства достатъчно силна, за да преодолее и най-невъзможните препятствия по пътя си. Винаги е лъчезарна и усмихната. Не губи надежда, защото е убедена в успеха си. Твърдо вярва, че съществува един шанс, който е само неин и няма да пропусне. Амбициите ѝ най-често са устремени към върха - там, където в представите ѝ се намира истинският символ на успеха.
Още за Скорпион:

Светът на зодия Скорпион

Мъжът Скорпион

Скорпион в любовта

Скорпион и други знаци

Асцендент Скорпион

Асцендент при мъжете Скорпион

Асцендент при жените Скорпион

Слънце в Скорпион и Луна в другите знациВъншен вид и излъчване


Средна на ръст или висока, с тъмна дълга, по-често права коса, жената Скорпион рядко е блондинка. Затова пък нейните кристално сили или зелени очи са винаги готови да ви пронижат с погледа си. Тя притежава изразителни черти на лицето и е с много добре оформени долни крайници. Без да е толкова съблазнителна и предизвикателна като жената Лъв, все пак е достатъчно сексапилна и не може да се оплаче от липса на внимание. 


Едновременно земна и въздушна, с някаква привидна дистанцираност в поведението, тя още повече разпалва желанието за контакт с нея. Притежава неизчерпаем запас от вътрешна енергия и сила, но не се бие в гърдите, за да демонстрира възможностите си. Предпочита да изчака търпеливо момента на представлението, да се появи накрая с целия ослепителен блясък на своето великолепие и да събере овациите на публиката. Жената от този знак е горда и мрачна и олицетворява тъмната сила. В нейното излъчване винаги има нещо тайнствено и неуловимо. Рядко изпада в меланхолия или безпомощност. Притежава запомнящ се външен вид и одухотвореност на характера. Обикновено знае цената си. Достатъчно разумна е, за да изчака най-удобния момент, преди да нанесе удара си. Тя е способна да понесе стоически и всяко поражение. Наблюдател и философ в живота, нейните интереси са ориентирани в сферата на мистиката и паранормалното. 


Жената Скорпион в любовта и секса


Хем хладна, хем страстна, любовта при жената Скорпион е като градушка през лятото. Може внезапно да се прояви. Набелязала веднъж жертвата си, тя е готова бавно, но сигурно да пълзи към нея. Без значение какви препятствия ще срещне по пътя си и колко време ще ѝ отнеме това. Тя е мазохистична по природа, способна е на всякакви крайности, за да стигне целта си.


В секса харесва дългата предигра и разнообразието. В леглото е дръзка и всеотдайна като вятъра. Но за сметка на това е моногамна. Почитателка е на екзотичното бельо, а любимите ѝ цветове са цветовете на кръвта и нощта - лилаво, черно или яркочервено. Най-чувствителните ѝ зони са устните и бедрата. 


Не е робиня на лукса. Макар че я блазни идеята за правене на любов в голяма вана или върху сатенени чаршафи. Дълбоко в себе си жената Скорпион си остава романтичка, която предпочита топлия уют пред студената изтънченост на разкоша. Затова в представите ѝ за хармония винаги ще намира място и една малка къщичка сред природата, стопанисвана от нея.


Тази жена е способна с поглед да разбере мъжа, да го разсмее, когато му е тъжно, и да му подаде ръка, когато има нужда от подкрепа. Отзивчива и всеотдайна, тя никога няма да го предаде. Приятен събеседник и добра домакиня, ключовата дума за нея е вярност.


Секси или делова, жената Скорпион винаги привлича с присъствието си. Затова срещнете ли я веднъж, няма просто да се влюбите в нея. А ще бъдете омагьосан.Как да спечелим жената Скорпион


На първо място - забравете за традиционните подаръци, които биха впечатлили една жена. За жената Скорпион е важно да демонстрирате преданост. Възможно е да я ухажвате 2-3 години, докато ви каже своето дрезгаво "да". За тази цел научете наизуст най-изисканите ресторанти и заведения около вашия квартал. Обръщайте внимание на облеклото и външния си вид. Не репетирайте речи пред огледалото, а бъдете естествен. Подсилете мъжкото си его и давайте напред. Междувременно си вземете сувенир за късмет. Ще ви е нужен!


Когато отивате на среща с жена Скорпион, не оставяйте тактичността си у дома. Тя определено ще ви потрябва. Не се цупете, ако тя ви направи забележка за облеклото или държанието ви. Това може да означава, че сте загубили всякакво чувство за мярка. Тази жена познава добре границите на това, което може, и това, което трябва, и няма да седне допълнително да си усложнява живота. 


Жената Скорпион е практик по природа и идеалист. Може да ви каже с точност коя кауза е предварително обречена. Затова не се опитвайте да я спечелите за някое самоотвержено дело. Мрази мъжете, които губят контрол, като я видят. Затова не изпадайте в екстаз при вида на нейния разголен гръб и присвите пронизващи очи. И не тичайте като кученце да ѝ отворите вратата. Нито я засипвайте цяла вечер с комплименти. Тя не харесва лигльовците и подмазвачите. Това, което ви трябва, е голяма доза умереност, самочувствие и късмет. Желая ви го от все сърце!Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова