Posted by : Мария Николова вторник, 27 октомври 2020 г.


Скорпионът е кардинален, мъжки, подвижен знак и е свързан със секса, раждането и смъртта. В неговите ръце са поставени механизмите за реализация на живота, както и за неговото унищожение. Още за Скорпион:

Светът на зодия Скорпион

Жената Скорпион

Скорпион в любовта

Скорпион и другите знаци

Асцендент Скорпион

Асцендент при мъжете Скорпион

Асцендент при жените Скорпион
От една страна мъжът Скорпион притежава лидерски способности и готовност да се справи сам с трудностите. Силен и изпълнен с вяра в бъдещето. Но от друга страна, може да бъде мързелив и подвластен на множество пороци като разврат, алкохолизъм и самоубийствени действия. Силно сексуален е - едва ли нещо би го удивило, скандализирало или изплашило. Винаги е готов за нови предизвикателства. Притежава непрекъсната потребност от задоволяване на нагона. Вълшебните думички, които отварят врати при него, са секс и власт. 


Мъжът Скорпион притежава силен характер и рядко изпитва колебания. Има огромна воля и желание за напредък. Освен това е неукротим, енергичен, смел и хитър. Предпочита да изчаква удобния момент, преди да пристъпи към действие. Търпението е основно негово качество.Мъжът Скорпион в любовта и секса


Този страстен мъж е чувствителен и предан. Но и отмъстителен, ако засегнат интересите му. Понякога е труден за разбиране, заради своята прикритост и привидна студенина. Но въпреки това е способен да подмами всеки в леговището си. Той търпеливо изчаква жената да направи първата крачка. Ако тя не е достатъчно силна, по-добре да не пристъпва към него, защото е обречена.


Мъжът Скорпион обича да експериментира с човешката душевност. Непреднамерено жесток, той е способен да ви накара да се влюбите, само за да се увери в правотата на някое от своите предположения. Безкрайно уморен от собствените си фойерверки обаче, често се нуждае от спокойствие и топлина. Затова за партньор той търси някое благородно същество, което притежава достатъчно сила да спре устрема му и да укроти страстта му. 


Мъжът Скорпион е неподвластен на съществуващите ограничения и условности. Предпочита сам да определя правилата на играта. Не е лошо първо да ги научите, преди да застанете срещу него. Пестелив е на думи, а когато обикне е безрезервно предан. Тогава себичността и егоцентризмът му не са толкова дразнещи. Освен това е отличен кулинар и техник. Консервативен е и държи на семейните ценности.


Като партньор мъжът от тази зодия е верен и всеотдаен. Но и много ревнив. Самият той може да върти авантюри зад гърба на половинката си, но когато заподозре изневяра от нейна страна, зарязва всички други отношения на заден план. Става отмъстителен, може да избухне и да прибегне към насилие. Или пък ще се депресира и ще се мъчи да се самоунищожи. 


В секса този мъж е много страстен и пламенен. Магьосник в любовта, обикновено е обсебващ и държи жената да му принадлежи изцяло. Способен е да погълне и отрази личността на партньора. Неговото въздействие е хипнотетично. Владее любовното изкуство до съвършенство. Увлечен е от окултизма и религията. Сексът за него е претворяване, път към живота и смъртта, едно велико тайнство.


Привличат го умни, интелектуални и независими жени, а външността не е от особено значение. Повече е приятел с жените, отколкото любовник, макар че  често е обграден от красиви, известни и ухажвани представителки на нежния пол. Ключовата дума за него е интелект. Най-чувствителните му зони са раменете, ханша и бедрата.


Когато мъжът Скорпион привлече вниманието ви, ще се чувствате така сякаш ви наблюдава питон - като жертва или експеримент. Той може да прояви характера си по всяко време и на всяко място. Не се учудвайте, ако изведнъж започне да се държи грубо с вас или дори ви обърне гръб, след като сам е провокирал интереса ви. В този момент той просто изпитва волята и чувствата си, опитвайки се да разбере докъде може да стигне. Ако искате да научите докъде, играйте с него или се откажете - изборът е ваш.Как да го спечелим


Ако искате да привлечете вниманието на мъжа Скорпион се усмихвайте, колкото се може по-често. Предизвикайте любопитството му, но не и ревността, защото тогава може да стане твърде опасно. Бъдете горда, но не и прекалено честолюбива. Или поне пред него. Винаги пристъпвайте първа към заглаждането на изтърканите ви отношения. Вашият девиз може да бъде: "Мека ръка в желязна ръкавица". Не забравяйте за секса. Иначе всички други препоръки губят смисъл. Бъдете импулсивна и ненаситна за неговата любов. 


Ако искате да задържите мъжа Скорпион, не започвайте спор с него. Способен е да ви подлуди, дори да прибегне до насилие. Не му правете забележки, че флиртува с някоя красавица, защото колкото и странно да ви звучи, той просто експериментира. Не отказвайте да му правите компания в труден момент. Не бъдете тактична и груба, нито прекалено агресивна. Умерената доза е много важна, тъй като той изобще не притежава чувство за умереност. Или поне така твърди. 


Неговата слабост са жените-котки - съблазнителни, красиви и изпълнени с лукавство. Жени, които мечтаят да бъдат опитомени от някой силен мъжкар! Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова