Posted by : Мария Николова събота, 14 ноември 2020 г.

 


Фантастично привличане: Козирог и Риби

Привличане на противоположности: Телец

Бърз провал: Лъв и Водолей

Най-добри приятели: Рак и Дева

Разбиват ви сърцето: Овен и Стрелец

Връзка в минал живот: Везни

Месеци,  в които ви върви в любовта: март и май
Скорпион и Овен


Смесването на огън (Овен) и вода (Скорпион) не е особено благоприятно. Повечето Скорпиони бързо разобличават манипулативното поведение на Овните. Понякога помежду им се поражда привличане, но то е мимолетно. И двамата искат да командват, което превръща връзката в истинско предизвикателство.

Ревнивият Скорпион едва ли ще се примири с шарещия поглед на Овена. Вложените време и енергия в опити връзката да потръгне, просто не си струват заради крайния резултат. И двамата се опитват да манипулират, за да се наложат.

Доверието, или по-точно липсата му, ще бъде най-големият проблем.


Скорпион и Телец


"Срещнах половинката си!" - крещи радостният Скорпион. Енергията и ентусиазмът на Телеца са почти толкова големи, колкото и на Скорпиона. Тези два упорити, ревниви и властни знака ще вложат най-доброто от себе си в тази връзка... както и най-лошото.

Очаквайте лоялност, истинска любов и уважение. 

Ако и двамата се стремят към едни и същи цели и не се противопоставят един на друг, могат да бъдат страхотна двойка!
Скорпион и Близнаци


За Близнаците общуването е на първо място, докато Скорпионите имат нужда от уединение. Те крият дълбоко в себе си мислите и желанията си и общуват по-скоро чрез действия, отколкото чрез думи. Бъбривите Близнаци едва ли ще изтърпят дълго тази склонност на Скорпиона. 

Скорпионите може да открият в лицето на Близнаците забавен и интересен приятел, но не и дълбочината на чувствата, от която имат нужда. Близнаците ще се спират да разговарят с всякакви хора пред очите на тяхната половинка, а това ще поражда огромна ревност в Скорпиона. Обикновено това е един от най-сериозните проблеми за тази двойка. Съчетанието е добро, но по-скоро за приятелство. Ако търсите трайна връзка, най-добре си спестете усилията. 

Скорпион и Рак


Тези емоционални и чувствени знаци знаят какво точно да кажат или направят, за да повдигнат духа на партньора си. Ако, обаче, и двамата са депресирани по едно и също време, имаме сериозен проблем. Те обичат да са заедно и не понасят да са разделени. И двамата имат фотографска памет. Не пропускат нищо. Важно е да играят честно и да правят компромиси.

И двамата са отлични манипулатори в собствена полза. Скорпионите трябва да се уверят, че хапливата им критика не наранява Раците. Раците от своя страна трябва да се научат да не взимат нещата прекалено навътре.
Скорпион и Лъв


Скорпионите не биха се примирили с второстепенна роля на сцената на любовта. Те искат напълно да доминират. С Лъва това няма да трае дълго. Властният Лъв иска Скорпионът да бъде негов верен и преден слуга. С цялото си поведение той недвусмислено заявава: "Аз съм лидерът!" Но Скорпионът не обича да свежда глава пред никого. Бъдете готови за разгорещени спорове и борби за власт. Лъвът може да си въобрази, че печели битката, но в крайна сметка Скорпионът ще спечели войната, дори и това да означава край на връзката.Скорпион и Дева


Започнали само като близко приятелство, тези взаимоотношения може да прерастнат в страстна любов. Това е често срещано явление при тези две зодии. Споровете могат да бъдат относно дребни неща, които обаче не изглеждат толкова дребни в дадения момент.
 
Тактиката на Скорпиона е мълчанието, докато Девата се старае да анализира основите на проблема. Най-добрата противоотрова за щастлив любовен живот е да не се обръща внимание на дребните неща.

Като цяло, тази комбинация е успешна, но Девата трябва да приеме факта, че да си влюбен в Скорпион, никога не е лесно!Скорпион и Везни


Ще се радвате на взаимно уважение и привличане, но искрите бързо ще угаснат. Скорпионът няма да намери тук дълбочината, интензивността и драматизма, които търси в една връзка. Скорпонът ще се опита да ги поразбърка, за да предизвика малко напрежение. Така връзката изглежда по-привлекателна за него. Но най-важното - ще имат възможност да изгладят нещата после.

Миролюбивите Везни няма да участват дълго в тази сапунена опера!
Скорпион и Скорпион


Две чувствени и магнетични личности, всяка от която иска да контролира собствената си съдба. Като истински Скорпиони те не се страхуват от нищо и никого, но може да се изплашат един от друг. Какво да направят, за да съхранят връзката си? Ще трябва да положат големи усилия, за да преодолеят проблемите, свързани с борбата за контрол и надмощие. Трябва да се стремят да не стигат до крайности, когато са ядосани. Едно от най-хубавите неща, които мога да кажа, е че със сигурност най-сетне са намерили човек, който напълно ги разбира.Скорпион и Стрелец


Няколко формални срещи обикновено са единственият резултат от тази комбинация. Стрелецът копнее за свобода, докато Скорпионът иска обвързване. В началото взаимоотношенията са прекрасни, но тръпката бързо ще изчезне. Това не е връзка, която Стрелците могат ей така да започнат и после да се измъкнат, както са свикнали с други предствители на зодиака. Скорпионите искат всичко или нищо. Стрелци, после да не кажете, че не сте били предупредени!


Скорпион и Козирог


Освен че помежду им има силно физическо привличане, Скорпионът се чувства сигурен в Козирога. Тези двамата ще спорят доста, тъй като Козирогът е доста упорит, а Скорпионът иска винаги да има последната дума. Учудващото обаче е, че могат да се сдобряват много по-бързо след спор, отколкото другите знаци (въпреки че Скорпионите могат да продължат да таят недоволство). Тази връзка има всички предпоставки за дълготрайно обвързване.


Скорпион и Водолей


Заедно ли са, бива ги най-вече за едно - да си лазят по нервите за най-дребните неща. Водолеят е твърде независим за Скорпиона. Освен това сдържаният характер на Водолеите не отговаря на емоционалните потребности на Скорпиона. Скорпионът никога няма да чуе така желаните от него обяснения в любов. Единственият начин тази връзка да издържи повече от месец е двамата да са на голямо разстояние един от друг. Ще ви бъде трудно.Скорпион и Риби


Тези два водни знака взаимно се допълват. Рибите са много отзивчиви и грижовни, а в замяна Скорпионите са предани и всеотдайни. И двамата попиват проблемите и чувствата на партньора си, затова ще се разбират много добре. Рибите също така обсипват с ласки любимите си, а това ще накара Скорпионите да се чувстват обичани и сигурни. Скорпионите обаче имат съществена потребност от периоди на усамотяване. Те могат да отпъдят Рибите, които се навъртат наоколо. 

Ако Рибите притежават достатъчно силен характер, двойката може да изпълни всекидневието си с вълшебство и очарование.Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


Нещо като заключение


Скъпи приятели, влюбени или не, не взимайте всичко написано за чиста монета. Трябва да имаме в предвид, че това са съвместимости само между слънчевите знаци на хората. За да се направи по-обстойна оценка дали съответната комбинация между двама души във връзка е подходяща, е необходимо да се вземат в предвид и други астрологични положения. Разположението на Луната, Венера, Марс и други небесни тела в рождената карта на човек също показват с какви личности ще бъде съвместим в любовно отношение.

Астролозите изготвят подробни партньорски хороскопи като сравняват рождените карти на двамата партньори. Ние предлагаме такава услуга. Ако проявявате интерес, може да се свържете с нашия астролог като попълните формуляра за контакт или изпратите мейл на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат статиите на Мери Астрология, може да потърсите и да харесате страницата ни във Фейсбук: 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова