Posted by : Мария Николова сряда, 4 ноември 2020 г.

 

Връзката със Скорпион ще промени живота ви завинаги. Едва ли сте предполагали колко силна воля притежават и колко са целеустремени, просто защото те изглеждат изключително уравновесени и спокойни, а и дори малко срамежливи. Точно това искат да мислите за тях. Те просто ви преценяват. Само от изражението им не бихте разгадали истинските им чувства - но погледът им ги издава.

Още за Скорпион:

Светът на зодия Скорпион

Мъжът Скорпион

Жената Скорпион

Скорпион и други знаци

Асцендент Скорпион

Асцендент при мъжете Скорпион

Асцендент при жените Скорпион

Слънце в Скорпион и Луна в другите знациАко ви се случи да ви наблюдават чифт хипнотични очи, които сякаш проникват във вас и неудържимо ви привличат, почти е сигурно, че имате работа със Скорпион. Рядко си позволяват да показват някакви емоции, освен ако не са много ядосани. Като цяло умеят да се владеят много добре. Обичат да контролират и връзките си. Това ги кара да се чувстват сигурни.


Те не вярват на никого, тъй като са подозрителни същества, и трябва да положите неимоверни усилия, за да спечелите доверието им. Веднъж като го направите, ще имате лоялен партньор задълго. Човек трудно може да опознае душата на Скорпиона, но усилията си струват. Те се изкусни манипулатори и обикновено успяват да се наложат по един или друг начин. Скорпионите също имат и голяма сексуална репутация - известни са като най-добрите любовници в зодиака.


В любовта са емоционални, страдат дълбоко, ако бъдат наранени, и могат да бъдат отмъстителни. Но когато напълно отворят сърцата си и се научат да се доверяват, връзката с тях се превръща в едно наситено с емоции преживяване, като никое друго досега. Скорпионът ще предусеща желанията ви, ще докосва сърцето ви и ще плени душата ви.Мъжът СкорпионТой изглежда като човек, който прави път и на мравката. Но помислете отново. Под неговата спокойна и уравнонесена външност се крият дълбока емоционалност и страст, които не можете да срещнете при никой друг знак от зодиака. Трябва да спечелите доверието му. Ключът е в постоянството. Той харесва жени, които са реалистни и същевременно представляват предизвикателство за него. Скорпионът притежава силна интуиция, затова не го лъжете и не го манипулирайте. Той веднага ще схване какво става. Бъдете деликатна към чувствата му, но не му позволявайте да си играе с вашите. Променливите му настроения може да ви поизнервят, но другите му качества ще компенсират това. Не се опитвайте да го карате да ревнува. Той става параноичен, ако има основание за това, и усеща отдалеч, ако има нещо нередно. Освен това ще загубите доверието му. Той обича да се чувства сигурен и да държи връзката под контрол. С течение на времето вашият любим Скорпион ще стане предан, нежен и ще се посвети на вас и само на вас (докато си въобразява, че прави каквото си поиска).Жената СкорпионАко искате да я опознаете, упражнявайте се в търпение и постоянство. Тя, както и представителите на силния пол от зодията, има нужда да ви вярва напълно, преди да се обвърже. Постарайте се да сте подготвени зе прдизвикателството, защото тази жена не е като другите, които сте срещали. Бъдете честни. Тя ще разбере, ако лъжете. Ако ѝ обещаете нещо, спазвайте обещанието. Скорпионите не забравят.


Тя е много чувствителна, но рядко го показва. Непроницаемото ѝ изражение никога няма да издаде, че се интересува от вас. Но веднъж като спечелите сърцето ѝ, със сигурост ще разберете каква пламенна душа притежава. Тя ще ревнува от всяко момиче, което се изпречи на пътя ви. Но след като се почувства сигурна с вас, тя ще бъде всеотдайна и дълбоко привързана. Жената Скорпион има нужда да упражнява постоянен контрол върху нещата, но бързо губи интерес, ако си има работа със слабохарактерни мъже, затова трябва да се постави ясно разграничение между това да бъдеш покорен и отзивчив.Какво търсят Скорпионите в любовтаСкорпионите търсят много дълбока и интензивна връзка. Те вярват, че ще срещнат идеалния партньор, и са много страстни, когато се влюбят. Мечтаят за човек, който може да разбере дълбочината на техните емоции и несигурността им, както и тяхната потребност от усамотяване от време на време. Инстинктивно преценяват характерите и не се впечатляват от горделиви хора, които копнеят да бъдат в центъра на вниманието. Скорпионите се нуждаят от предан и всеотдаен партньор, който ги дарява със същата неизчерпаема нежност, която блика и от самите тях. Идеи за първа срещаРазтърсващ трилър със заплетен сюжет би бил отличен избор. Или пък романтична разходка на лунна светлина. Скорпионите са нощни същества, затова не бързайте да си лягате. Те странят от тълпите и обичат да прекарват спокойни мигове с любимите си хора. Позволете им да ви въвлекат в загадъчния си и вълнуващ свят, за да изживеете една незабравима любов! 


Раздялата


Ако искате да прекратите връзката си със Скорпион, по-добре го накарайте да си мисли, че това е била негова идея. Отдръпвайте се постепенно. Ако Скорпионите бъдат наранени, те могат да потърсят отмъщение. Не всички го правят, но ще им мине през ума. Ако наистина искат да се завърнете в живота им, те няма да се спрат пред нищо, за да завоюват сърцето ви отново. Те ще използват всякакви тактики за манипулиране, каквито са им известни.


Трябва да сте абсолютно сигурни, че искате да се разделите окончателно със Скорпиона, защото той ще затвори вратата към сърцето си за този човек... и ще я запечата завинаги.Как да привлечете Скорпион:


Бъдете загадъчни

Говорете за чувствата си

Провокирайте го

Гледайте му на ръка

Помолете го да ви помогне за разрешаването на проблем


Никога:


Не излизайте на среща с най-добрия му приятел/ка

Не критикувайте него или идеите му

Не задавайте прекалено много лични въпроси

Не му поставяйте ултиматуми

Не го лъжетеLeave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова