Домакинство и семеен живот

Домът на жената Стрелец е пълен със сувенири, които е открила по време на своите пътувания, произведения, изработени от нейните близки приятели, дрехи от последната екскурзия, които се показват от неразопакования куфар. 

Нейният кът у дома е семпъл, но направен с вкус. Може да откриете килимче или впечатляваща картина, които да пасват идеално на стаята. Дори може да ги носи със себе си, когато пътува, за да усеща всяко място като свое, като близко на душата. Тя украсява жилището си с класически и смели визуални обекти, които дават едно елегантно и светско усещане. В нейния дом може да си вземете книга от библиотечка направена от обикновени дъски или да пийнете вино от бурканчета за конфитюр. 

Жената Стрелец бързо може да превърне всяко място в дом например като запали няколко свещи върху преносимия си олтар с любимия ѝ аромат. Тя не се привързва особено към местата на обитание, но предпочита да живее в покрайните на града. Най-добре е, ако мястото притежава открито пространство - градина или огромна поляна - и големи прозорци, които разкриват панорамна гледка. 

Не може да се каже, че децата възпират по някакъв начин жената Стрелец. Напротив тя ги взима с нея навсякъде. Нищо чудно да проходят в мола или да започнат да говорят чужд език от най-ранна възраст. Тази огнена мама обича детската наивност и се радва на забавните моменти и игри с малчуганите. Тя споделя своите занимания и хобита с децата като същевременно ги учи да не приемат живота прекалено насериозно. Ще ги насърчи да бъдат свободомислещи и да търсят истината на живота. 


Професионален живот и финанси


Работата е приключение за жената Стрелец. Тя се хвърля с пълна отдаденост в начинания, които съответстват на нейните интереси и хобита - особено ако са свързани с изкуство, природа и социална справедливост. 

Тя обича мащабните неща и ще вложи цялата си енергия в големи проекти, особено ако те допринасят за добруването на човечеството. 

Жените Стрелец са честни, съвестни и отдадени на своята професия. Може да свършат отлична работа. Може да се разчита на тях за сериозни неща - като сигурност и пари. Тя ще бъде точна и ще свърши задачите, щом е казала, че ще го стори. 

Малко ѝ е трудно да спазва срокове обаче. Обикновено си поставя прекалено високи летви. Успява да постигне всичко навреме, дори да е в последния момент, но с цената на много усилия. 

Жените Стрелец не умеят да пестят пари, но винаги имат достатъчно средства, за да преживяват. А когато стане на въпрос за пътуване, винаги ще намерят начин да се качат на самолета или автобуса. И ще се насладят изцяло на изживяването, което ще ги обогати много повече от купчина скъпи вещи. Характерна черта за Стрелеците е точно това - да живеят по-простичко и да разполагат със средства за наистина важните неща. Биха дарили последното си левче на някой, който има по-голяма нужда. 

Юпитер скоро ще им се усмихне и пак ще им донесе приходи, преди да са се усетили. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като: