Posted by : Мария Николова четвъртък, 14 януари 2021 г.Типичният мъж Козирог се отнася доста сериозно към любовта. Мъжете от този знак може да бъдат резервирани и внимателни в преследването на обекта на чувствата. Но когато се влюбят, цялата им предпазливост отива на вятъра.

 

Любовникът Козирог


Това е мъж, който преследва упорито целите си. Може да му отнеме известно време, докато реши какво иска, но веднъж направи ли го, нищо не може да застане на пътя му. Той планира любовната си тактика, защото никога не се вспуска необмислено в начинанията. Харесва му да бъде организиран и прецизен във всяка сфера, дори в любовта.
 

Не всичко е работа


Въпреки че за представителите на Козирог работата е на първо място, мъжът от този знак много добре разбира, че има нужда от известна доза забавление, за да поддържа балансиран живот. Неговата решителност, амбиция и игривост му помагат в търсенето на любовта.
 

Срамежлив и затворен

В професионален план мъжът Козирог демонстрира амбициозно и агресивно поведение. Но под тази фасада се крие срамежлив и затворен човек в личните отношения. Неговата свитост не трябва да се приема като липса на интерес. Той просто не знае как да изрази вербално своите чувства.
 

Търсене на половинка


Когато мъжът Козирог реши да си търси половинка, той обикновено се спира на жена, която вярва в традиционните семейни ценности. Когато този разумен и стабилен мъж се ожени, семейството придобива първостепенна важност за него. Мъжът Козирог е страхотен баща и съпруг. Стига жената да спазва своите отговорности в партньорството, той винаги ще проявява уважение и ще бъде отдаден на семейството.
 

Как да спечелите неговото доверие


Може да отнеме известно време, докато мъжът Козирог ви се довери и се разкрие пред вас, но веднъж направи ли го, вие ще бъдете най-щастливият човек на света. Ще направи всичко по силите си, за да се чувствате обичани и нужни. Мъжът Козирог е верен и на него може да се разчита.  Да изгради дом с вас е от огромно значение за него. Ще прекара доста време в планиране и обсъждане на съвместното ви бъдеще.


Любовната тактика на мъжа КозирогСрещите ви ще бъдат внимателно планирани. Но няма да бъдат прекалено екстравагантни. Този мъж е твърде консервативен, за да ви затрупва с подаръци, но пък за сметка на това ще ви засипва с внимание.
 

Как да разберете вашия любим Козирог


Мъжът Козирог предпочита да бъде доминиращ във връзките, но уважава жените. Пада си по жени, които са умни, надъхани, забавни, независими, интелигентни. Дами, които изразяват своето мнение по-мек, класически и женствен начин. Този мъж ще се обиди, ако проявите неуважение и оспорвате мнението му публично. Но с готовност би изслушал вашата критика, когато сте насаме, ако се изразите по логичен и нежен начин.
 

Социален образ на мъжа Козирог


Мъжът от този астрологичен знак се интересува от начина, по който другите го възприемат. Той си създава имидж на успешен мъж и изисква от вас да изглеждате по най-добрия възможен начин. Когато излизате заедно облечете се подходящо за повода. Той очаква от вас да знаете кое е социално приемливо. Оценява добрия социален етикет. Мъжът Козирог е силен, мълчалив тип, който трудно започва разговор. Затова ще спечелите допълнителни точки, ако водите разговорите и разчупвате леда. Ако сте учтиви в социален план и в общуването, ще спечелите неговото доверие и уважение. По този начин ще се отвори по-лесно към вас.

 

Внимателен и грижлив


Мъжът Козирог ще покаже своята привързаност и искреност с помощта на малки жестове. Той ще ви дава съвети, ще ви защитава и подкрепя във вашите начинания. Ще прави неща, които улесняват живота ви. Ще отделя време за вас. Ще бъде ведър, усмихнат и забавен, когато сте заедно. Ще ви кани в дома си на романтични вечери.
 
Признакът за неговата привързаност е, когато ви се довери достатъчно, за да се разкрие пред вас, да говори за бъдещето, да ви представи на семейството си и да иска да се запознае с вашето.


Как да признаете чувствата си


Ако сте влюбени в мъж Козирог, правете му комплименти, докосвайте го нежно. Когато направи нещо хубаво за вас, целунете го и му кажете колко го обичате. Колкото по-често правите това, толкова по-обичан и желан ще се чувства той. Мъжът Козирог не се нуждае от думи и физическо внимание, за да знае, че е обичан.

 

Поддържане огъня на любовта


За мъжът Козирог любовта не свършва с обвързването и брака. С времето той става по-сигурен в любовта на половинката си и има по-големи възможности да изрази чувствата си към жената, събудила романтичните инстинкти в него.


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова