Posted by : Мария Николова понеделник, 8 февруари 2021 г.Всички сме наясно с основните черти на зодиакалните знаци. Близнаците са двулични, Водолеите - ексцентрични, Скорпионите - излъчват сексапил. Под обвивката на тези характеристики, обаче, се крият други неподозирани черти. Все пак Телците са не само инатливи, Раците - чувствителни, а Козирозите - работохолици.


Овен

Злите езици ви наричат агресивни. Но вие притежавате нежна и романтична страна, която рядко показвате. Когато се влюбите, вие хлътвате силно, и сте готови на всичко, за да привлечете своя любим човек. Дори му позволявате да планира срещите ви. 


Телец

Обикновено ви се носи славата, че сте твърдоглави и упорити. Но ако си говорим истината, вие може също да бъдете безгрижни и спонтанни. Уверени сте в себе си и знаете как да живеете за момента. 


Близнаци

Всички говорят за вас, че обичате да клюкарите и да създавате интриги. Всъщност вие винаги поставяте нуждите на приятелите пред вашите. Готови сте да изслушате проблемите на другите. Вие наистина сте най-добрите приятели. 

Рак

Съгласете се с фактите - вие сте много способни хора. Харесва ви да работите и да се забавлявате яко. Може да влезете под кожата на хората и да се слеете със средата. Имате уникална способност да се свързвате с другите, което подсилва допълнително успеха ви. 


Лъв

Първата асоциация, която възниква при споменаване на вашия знак, е желанието ви да се изявявате и да блестите. Щедростта ви често остава в сянка. Истината е, че бихте дали всичко на човек в нужда - ресурси, комплименти, контакти. Вие сте "голяма" и забележителна личност, но сърцето ви е още по-голямо. 

Дева

"Търпението е добродетел" - това трябва да е вашето мото. Макар че го играете "печено", обаче, трупате гняв в себе си и спонтанно избухвате, когато обстоятелствата ви притиснат. Като цяло през 95 процента от времето сте много търпеливи. Но останалите 5 процента... - другите трябва наистина да внимават.


Везни

Възможно е да проявите агресия, когато искате да постигнете своето. Вярно е, че не бихте опявали на ляво и надясно мнението си по даден въпрос. Но определено правите така, че думата ви да бъде чута на всяка цена.


Скорпион

На пук на всичко лошо, което се твърди за вашата зодия, вие всъщност сте много сладки хора. Този факт може да изненада тези, които не ви познават, защото дълбочината на характера ви държи далече фалшивите хора. Но когато опознаят истинската ви същност, те откриват спокойствие и доброта.


Стрелец

Вие казвате истината право в очите и понякога си патите от вашата прямота. Въпреки това имате добре развито въображение. Винаги сте готови да доукрасите историите или да разкриете чувствата си, дори и някои от приказките да не са 100 % истина. Вашето въображение е най-пренебрегваната ви черта.Козирог

Вие сте сред най-забавните знаци на зодиака. Вярно е, че сте работохолици, но вашите шеги ви превръщат в любимци на приятели и колеги в офиса. Вашият сарказъм и "въртене на очи" по време на скучни срещи, истински забавляват колегите ви.


Водолей

Може да се каже, че обичате конкуренцията. Търсите съревнование дори с близките хора. Не е лошо да отстоявате позицията си, не се притеснявайте. Това качество ще ви помогне в работата. Не бъдете безмилостни, обаче, защото това може да има обратен ефект върху вас самите. Риби

Повечето хора знаят, че имате силна интуиция и обичате да мечтаете. Не подозират, обаче, че имате и аналитична страна. Наблюдвате внимателно ситуациите, преди да се ангажирате със заемането на конкретна позиция. Така разбирате хората и ситуациите на по-дълбоко ниво, преди да решите дали да се потопите или да изплувате надалеч. 
Автор на статията: Мария Николова, астролог

Ако имате нужда от астрологична консултация, изготвяне на личен хороскоп или на прогноза, може да се свържете с мен като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова