Posted by : Мария Николова сряда, 24 февруари 2021 г.

Транзитът на Венера в Риби влияе по различен начин на всеки знак, тъй като попада в различен дом на съответния знак.

Зодия Овен

Пълнолуние в Козирог
Преминавайки в знака Риби, Венера попада във вашия дванадесети дом. Това е дома на страданието, саможертвата, фантазията и мечтите. През този период предпочитате да се усамотите. Изглежда сякаш не се интересувате от никой в любовно отношение. Ако срещнете интересна личност, от която сте привлечени, вие сте склонни да запазите чувствата за себе си. По-срамежливи сте от обикновено. Под това влияние може да започнете тайна връзка. Възможно е да сте привлечени от човек, който се нуждае от помощта ви по някакъв начин. Дванадесети дом управлява болниците, психиатричните отделения, затворите, въобще всяко място, което налага ограничения. Затова може да срещнете някого, настанен в подобна институция или работещ там. Когато Венера е в този дом, вие изпитвате удовлетворение от духовни занимания, интересувате се от метафизичното. Лесно се разделяте със стари, непотребни вещи, хора и ситуации.

Зодия Телец
Преминавайки в знака Риби, Венера попада във вашия единадесети дом, дома на приятелствата. Възможно е да се запознаете с нов интересен човек чрез ваш общ приятел. Търсите компанията на хора, които споделят същите интереси като вас, принадлежи към същите социални кръгове, или се бори за някаква кауза. През този период вероятно не сте прекалено страстни, така че, ако срещнете интригуваща личност, първо ще изградите стабилна приятелска връзка. Може да излезете на среща с някого, който познавате отдавна, но чак сега ще започнете да гледате по различен начин един на друг. Имате добро усещане за бъдещето, което ви очаква. Намирате радост и удовлетворение в необикновени неща. Гледате на себе си като уникална личност и се приемате с всичките недостатъци и предимства, които имате.

 

Зодия Близнаци


Пълнолуние в Козирог

Преминавайки в знака Риби, Венера попада във вашия десети дом. В този период вие сте привлечени от по-възрастни хора. Търсите компанията на стабилен човек, който е успешен в кариерата и има добра репутация. Ставате по-чаровни и привличате хора от обществото към себе си. Може да срещнете кандидат за сърцето ви чрез работата. Привлечени сте от представители на бизнеса, предприемачи, ръководители, хора в политиката и връзките с обществеността. Вероятно ще използвате творчески подход в работата. Периодът е изключително благоприятен за работещи в сферата на изкуството, красотата и естетиката. Способни сте да направите доста добро впечатление на важен и авторитетен човек.

 

Зодия Рак


Пълнолуние в Козирог

Преминавайки в знака Риби, Венера попада във вашия девети дом. През този период търсите компанията на човек, който е свободен като птичка и би се втурнал с ентусиазъм в приключения заедно с вас. Вероятно тази личност ви кара да виждате нещата под различен ъгъл и вие сте готови да я последвате навсякъде. Може да предприемете дълго пътуване и да срещнете някой специален. Възможно е да проявите интерес към чужденци или някой с начин на живот, напълно различен от вашия. Имате желание да се учите и, ако има възможност, ще се запишете на курс за допълнителна квалификация. Чрез обучението ще се срещнете с нов хора. Може да проявите любопитство към някой учител, философ, пилот, лингвист, писател. През този период се забавляване с нови приключения, които разширяват съзнанието и ви позволяват както да учите, така и да предавате знанията си на останалите. Времето е отлично за писмени и ораторски дейности.

 

Зодия Лъв


Пълнолуние в Козирог

Преминавайки в знака Риби, Венера попада във вашия осми дом. През следващите седмици вие сте привлечени от потайни, провокативни и дори мистериозни хора. Готови сте да проучите в детайли характера на човека, който представлява интерес за вас. Ако някой ви се струва прекалено повърхностен, вие го отбягвате. Докато онзи човек с пронизващия поглед, който преминава по отсрещния тротоар, привлича вниманието ви мигновено. Търсите някой, който да докосне дълбините на душата ви и да ви помогне да се промените към по-добро. Възможно е да имате засилено желание за интимност. Сексуалният ви живот определено се оживява. Може да срещнете човек, който работи в сферата на психологията, криминалистиката, проучванията. По време на този транзит изпитвате удовлетворение от разследването на различни теми и предмети. Определено искате да стигнете до основата на всеки проблем.

 

Зодия Дева


Пълнолуние в Козирог

Преминавайки в знака Риби, Венера попада във вашия седми дом. През следващите три седмици ще изпитвате силно желание да се посветите на своя партньор. Готови сте да се обвържете и се стремите към партньорство. Търсите човек, който не се страхува да поеме сериозен ангажимент в отношенията. Като че ли избягвате компанията на вечния ерген или на дивото дете. Привлечени сте от личности, склонни да правят компромиси. Хора, които се държат чаровно и културно в социална обстановка, движат се с достойнство и грация. Външният вид е от по-голямо значение за вас от обикновено. Може ваш близък да ви запознае с нов интересен човек или да срещнете някой от творческите среди или занимаващ се с право. Времето е подходящо за развитие на ново партньорство, лично или свързано с работата, за провеждане на преговори и постигане на компромиси.

 

Зодия Везни


Пълнолуние в Козирог

При транзита на Венера в Риби планетата попада във вашия шести дом. През следващите три седмици, ако сте необвързани, едва ли ще паднете безнадеждно по някого, защото приемате отношенията по логичен начин. Ако срещнете някого, вероятно ще искате да прецените дали той е подходящ партньор. Склонни сте да го подложите на разпит. Малко хора може да оцелеят след тази щателна проверка. Който покрива вашите критерии, ще има възможност да покори сърцето ви. А ако кандидатът не се справи, вие се разделяте с него без излишни драми. Шести дом е свързан предимно с работата, така че може да срещнете някой на работното място. Като цяло през този период намирате удоволствие в структурирането на живота и искате всичко да бъде перфектно. Възможно е да приложите творчески подход в работата.

 

Зодия Скорпион


Пълнолуние в Козирог

При вас Скорпиони когато Венера е в Риби, тя поставя акцент върху вашия пети дом. Това е дома, който отговаря за влюбването, радостта, забавлението. Когато Венера е разположена тук, то периодът е подходящ да започнете да се срещате с някой специален. Искате да се забавлявате заедно и да забравите за скуката. По-романтични сте и се държите по един закачлив и драматичен начин. Мечтаете връзката ви да се развива както по филмите. Лесно привличате обектите на чувствата си. Често ще бъдете търсени и преследвани. Може да срещнете любовта в лицето на някого, който се занимава с изкуство. Самите вие се чувствате по-вдъхновени да творите и да се занимавате с творчески хобита. Общуването с деца и по-млади членове на семейството ви върви изключително гладко. Търсите връзка с детето в себе си, което е изключително фокусирано в забавлението и радостта.

 

Зодия Стрелец


Пълнолуние в Козирог

При Венера в Риби, планетата на любовта попада във вашия четвърти дом, дома на семейството и домашния уют. През следващите три седмици вие ще търсите сериозни романтични отношения, а не кратки любовни авантюри. Склонни сте да гледате стари романтични филми и да подсмърчате, пленени от поредната драматична история. По-чувствителни сте и търсите сигурност. Ако сте необвързани, вероятно ще ви допадне човек, който изглежда лоялен и защитава ревностно семейството си. Член на семейството може да ви запознае със специален човек. Или пък ще срещнете някого, чиято работа е свързана със жилища (интериорен дизайнер, дърводелец, архитект) или който е семеен терапевт или социален асистент. Възможно е да се опитате да промените интериора на дома ви или да закупите нови вещи. През този период много по-лесно общувате с роднините си.

 

Зодия Козирог


Пълнолуние в Козирог

Преминавайки в знака Риби, Венера попада във вашия трети дом, дома на комуникациите. През следващите три седмици вие ще бъдете привлечени от хора, които ви стимулират и се свързват с вас на интелектуални ниво. Търсите компанията на личности, които говорят на интересни за вас теми. Третият дом се управлява от двойнствения знак Близнаци. Затова вероятно повече от един човек ще привлича вниманието ви. Може да се запознаете с някого по време на кратко пътуване, в интернет, или чрез помощта на роднина или съсед. Вероятно този човек се занимава с писане, работи с млади хора или в сферата на комуникациите. Ще изпитате удовлетворение от заниманията с други хора. Намирате правилните думи, с които да се обръщате към тях.

 

 Зодия Водолей


Пълнолуние в Козирог

Преминавайки в знака Риби, Венера попада във вашия втори дом, дома на сигурността, стабилността и финансите. През този период вие търсите по-голяма сигурност в живота. Тази стабилност обикновено постигате чрез харчене на пари или притежаването на различни стойностни вещи. Привлечени сте от хора, които ви носят спокойствие и хармония, подсилват вашето самочувствие и споделят вашите идеи. Предпочитате по-сериозни хора, пред тези, които действат нелогично и спонтанно. Може да срещнете някои във финансова институция (в банка например) или да са запознаете с човек, който работи с пари (като счетоводител, банкер, застраховател и пр.). Добре боравите с пари по време на този транзит и лесно харчите, особено за хубави и ценни неща. Не се притеснявате да използвате парите по предназначение, ако мислите, че покупката си заслужава.

 

Зодия Риби


Пълнолуние в Козирог

Честито, мили Риби! През следващите три седмици, до 21 март, планетата на любовта, красотата и изобилието преминава през вашия знак. Така попада във вашия първи дом. Този транзит ви стимулира да се да се свържете и да общувате с хората. Времето е подходящо да откриете нова любов или да заздравите вече съществуващи отношения. Наслаждавате се на живота и на усещанията, които ви носят сетивата. Ако искате да промените външния си вид, сега е най-подходящият момент. Дори и да запазите вида си такъв, какъвто е, пак ще привличате хората, повече от обикновено. Изглеждате чаровни и приятелски настроени в техните очи. Склонни сте към повече компромиси. Маниерите ви са изключително добри.

Автор на статията: Мария Николова, астролог

Ако имате нужда от астрологична консултация, изготвяне на личен хороскоп или на прогноза, може да се свържете с мен като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова