Posted by : Мария Николова петък, 26 март 2021 г.


На 28 март Луната достига своята пълна фаза в знака Везни. Този астрологичен знак е свързан с нашите партньорства. Ето защо Пълнолунието представлява кулминация, край, на всичко, което сме постигнали в тази сфера, от Новолунието във Везни на 16 октомври 2020 година до сега. 

Управителят на Везни е Венера. Тя в момента се намира в съзвездието на независимия Овен. В резултат, от една страна ще преследваме ожесточено, това което искаме. А от друга страна - ще се стремим чрез общуване и съобразяване с другите да постигнем желаното. Пълнолунието ни показва тънката граница и как да се възползваме и от двете състояния.

Венера работи в тандем със Слънцето в Овен и прибавява към Пълнолунието щипка сила и страст. Искаме да запазим хармонията и мира, но също така копнеем за малко предизвикателство във връзките, с което да постигнем развитие и да внесем разнообразие в живота си. Искаме вниманието да е насочено към нас - нашите нужди, желания, ценности, копнежи. И в същото време искаме да се грижим и за нуждите на нашите партньори. Това не е никак лесно. Може да се люшкаме между тези две крайности и да се установим някъде в центъра. Искаме да обвържем независимостта си с нуждата да споделяме опит и да водим разговори с важните хора в живота ни.

Друго астрологично събитие добавя своя акцент към Пълнолунието и то е "Голямата Троица". Какво ще рече това? Сатурн се намира във Водолей, Марс - в Близнаци, пълната Луна - във Везни. Това е комбинация на три въздушни знака - Водолей, Везни и Близнаци. Въздухът е свързан с общуването, а Везни с дипломацията, чара и справедливостта. По време на Пълнолунието може да споделим истината и да постигнем задоволителен обрат в общуването с другите. И все пак, някъде там около нас кръжи енергията на Овен и ни напомня колко важни са нашите собствени желания. Този голям тригон е един вид дар на Вселената. Трябва да използваме това любопитно време за разговори, споделяне и свързване с хората в живота ни.

Влиянието на Сатурн дава чувство за сигурност и усещане, че независимо от предизвикателствата, които срещаме в партньорски план, нещата ще се подредят по правилния начин. Ще се отнасяме към случващото се с отговорност и зрялост. Сатурн дисциплинира вечно заетите и хаотични Близнаци и ни напомня, че трябва да положим усилия, за да поддържаме успешни отношения.

По време на Пълнолунието във Везни е подходящо да прекараме повече време с хора, които обичаме и които докосват душата ни. 

Квадратура между Сатурн и Уран ще се опита да развали нещата. Но нейното влияние е в процес на отслабване. Тъй като всички планети се движат в директна посока в момента, имаме усещане, че нещата се развиват по правилния начин.

Бъдете щастливи и се усмихвайте, независимо от повелята на звездите! 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова