Posted by : Paynera четвъртък, 4 март 2021 г.
Тази година Марс минава през знака Близнаци от 4 март до 23 април. Марс е планетата, която ни дава енергия, амбиция, страст, желание да се движим, да се развиваме, сили да действаме. Дава ни и агресията - в нейните позитивни и негативни проявления.


Знакът Близнаци управлява мисълта, идеите и плановете, които ражда ума ни. Когато енергичният и страстен Марс преминава през този знак, искаме да вземем тези идеи и да направим нещо с тях. Няма време за мислене, време е да действаме. Желанието да реализираме своите идеи е по-силно от всякога. Важно е да се възползваме от тази енергия и да направим всичко възможно да превърнем мечтите си в реалност.


марс в близнациЗодия Овен: Бъдете ангажирани!

Когато нямате какво да правите, вие се изнервяте. Тъй като вашият знак е управляван именно от Марс, вие имате силна нужда да сте ангажирани постоянно. Докато Марс е в Близнаци, заемете се с по-малки задачи, които може да завършите бързо. Концентрирайте се върху идеи, които може да се реализират в краткосрочен план. Съчинявайте планове, които предполагат бързо действие. Времето е подходящо и за учене. Ако нещо силно ви интересува (нови хоби, интересна наука или спорт) сега е моментът да се потопите в него.


марс в близнаци

Зодия Телец: Не прибързвайте с действията!

Марс си тръгва от вашия знак на 4 март, затова енергията, която напоследък беше твърде забързана според вашия вкус, ще се върне в обичайните си граници. Може малко да си починете преди да предприемете действие. Знакът Телец не обича да се движи бързо. Предпочитате да сте сигурни, че когато започнете да работите по реализирането на плановете ви, ще стигнете до края. Затова внимателно подбирайте идеите, с които да се захванете по-нататък.

Преминаването на Марс през Близнаци може да ви помогне по отношение на финансите. Може да ви хрумне идея за допълнителни доходи.


марс в близнаци

Зодия Близнаци: Започнете сега!

Тъй като Марс е във вашия знак е добре да използвате мощния прилив на енергия, който тази планета носи. Това ви устройва изключително много, защото, както може да съдите по себе си, Близнаците не обичат да скучаят твърде дълго. Сега може да се фокусирате върху множеството идеи, които бликат от вас.

Захванете се с нещо напълно ново, поставете ново начало, което ще освети пътя ви през следващите две години (след две години Марс ще бъде отново в Близнаци). Изберете идея, която ви вдъхновява, и се захванете с реализирането ѝ.

марс в близнаци

Зодия Рак: Послушайте интуицията си!

Мили Раци, може да се доверите на инстинктите си при престоя на Марс в Близнаци. По принцип вашата интуиция е силно развита, но сега ще усещате влияние ѝ още по-силно. Може да се занимавате с духовни идеи - да опознаете себе си, да се научите да приемате нещата по-философски, да се вслушате във вътрешния си глас, да помогнете на другите да изследват душевността си.

Ако сте несигурни по кои идеи точно да работите, отново се допитайте до инстинктите си. Може да се захванете с приключването на нещо вече започнато, да се отървете от него и да продължите напред с ново занимание.


марс в близнаци

Зодия Лъв: Идеи за промяна!

Време е да помислите за промяна. По принцип не сте привърженици на големите промени, тъй като вашият знак е фиксиран. Но сега сте по-склонни на това. Вероятно ще усетите промяна в начина си на мислене.

Може да се фокусирате върху нестандартни идеи, които ще ви изведат извън зоната ви на комфорт, далече в полето или в парка. Бъдете щури и освободени и работете по осъществяването на ексцентрични идеи и планове.


марс в близнаци

Зодия Дева: Мислете в дългосрочен план!

Трудолюбието е важна черта от характера ви, но понякога малките детайли създават затруднения. Докато Марс е в Близнаци, може да се наложи да отстъпите малко назад и да помислите как да съберете всички парчета на пъзела в дългосрочен план.

Енергията е подходяща да сложите начало на плановете си и да ги реализирате. Погледът ви е практичен и може да се асоциирате със своите идеи. Виждате ясно как те ще работят за вас в далечното бъдеще.


марс в близнаци

Зодия Везни: Действайте със замах!

Имате големи планове и идеи? Сега е идеалното време да действате. Вашият знак обикновено подхожда с внимание, с мярка и много разум. При Марс в Близнаци, обаче, като че ли добивате малко повече смелост да предприемете промяна.

Чувствате се смели и дръзки, затова се възползвайте от тази енергия. Може да пътувате, да обогатите живота си и да разширите съзнанието си. Започнете да пишете във вашата книга на живота!


марс в близнаци

Зодия Скорпион: Обсебени от идеите си!

Когато Марс е в Близнаци, вие взимате една идея и се фокусирате толкова в нея, че се превръщате в обсебени. (Поздрав с песента на Стенли "Обсебен"!) Това е доста типично за вашата скорпионска натура и въобще не ви плаши.

Започвате да дълбаете надълбоко и да събирате информация. Мислите за решения по сериозни въпроси. Изпитвате още по-силна страст от обикновено. Работите по вашата вътрешна трансформация. Разделяте се с всичко старо и нефункциониращо. Освобождавате място за нови и различни неща.

марс в близнаци

Зодия Стрелец: Включете другите в плановете си!

Тъй като Близнаци е вашия противоположен знак, напълно възможно е (дори наложително) по време на този транзит да включите други хора в реализирането на идеите. Стремите се да бъдете по-добър партньор и да комуникирате правилно. Стрелецът е знак, който се нуждае от много свобода и лично пространство. Въпреки това може да построи стабилни приятелства и връзки като положи малко усилия.

Работата с партньори може да роди нови идеи, за които не сте се сещали преди. По-лесно ще постигнете целите си с малко помощ.


марс в близнаци

Зодия Козирог: Практични идеи!

По време на транзита на Марс в Близнаци, измисляте много идеи, които да включите в плановете си. Козирозите обичат дългосрочното планиране, а в този период сте способни да обърнете внимание и на най-малките детайли.

Вашият обичаен практичен подход изглежда дори още по-сериозен. Знаете как да подобрите вашето ежедневие, за да бъдете още по-продуктивни в дейността си и да постигнете напредък в работата.


марс в близнаци

Зодия Водолей: Бъдете креативни!

Когато Марс е в Близнаци, вашата креативност не спира да блика и да ражда брилянтни идеи. Фокусирайте се върху проекти, изискващи творчески подход. Вероятно имате идеи, които е нужно малко да се поосвежат. Използвайте тази енергия, за да им вдъхнете живот отново.

По принцип Водолеите са отворени към нови и различни подходи. А този транзит ще ви помогне да намерите още по-голямо вдъхновение и мотивация да преследвате интересите си. Вниманието ви привличат идеи, който усещате със сърцето си и ви карат да се чувствате добре.


марс в близнаци

Зодия Риби: Започвате от дъното!

Всяко занимание трябва да има стабилна основа, за да успее. Върху това ще бъдете фокусирани по време на този транзит. Знакът Риби усеща невидимите енергийни вибрации на всичко около нас. Сега може да усетите, че е време да затвърдите позициите си, да започенете своите идеи отначалото и да сте сигурни в тяхната устойчивост.

Вниманието ви ще бъде съсредоточено най-вече върху проекти, свързани с вашия дом (подобрения, ремонти) или семейство.

Заключение

С каквито и идеи да се захванете по време на транзита на Марс в Близнаци, вероятно ще съберете нужната ви информация преди да предприемете действие. Ако ви е трудно да направите избор, консултирайте се с близките си хора. Близнаците обичат да разполагат с голяма по обем информация и с много възможности. Затова ако не може да изберете само една идея, по която да работите, може да пробвате да действате по две едновременно.

 
Ако искате да научите повече за влиянието на Марс върху вашия характер и живот, ако искате да знаете отговора на най-различни астрологични въпроси, може да се свържете с нашия астролог на 
e-mail: mary_nik@abv.bg.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова