Posted by : Paynera четвъртък, 22 април 2021 г.


През месец април 2021 година Луната 
достига своята пълна фаза на 27 април в 06:33 ч. 

Пълнолунието във Везни

Пълната Луна е време за приключване на започнатите начинания. Време, когато откриваме истината в сърцата си и разбираме всичко, което е било скрито, или което сме игнорирали. По време на Пълнолунието изпитваме нужда от промяна. Това чувство винаги го е имало в нас, но сега то се засилва. Най-после получаваме нужната енергия и стимул да действаме. В това се крие тайнството на Пълнолунието.

В дните около това събитие ставаме особено емоционални и има опасност да прехвърлим нашето безспокойство на другите хора. Склонни сме да обвиняваме външните обстоятелства или хората от обкръжението за собствени ни страхове и тревоги. Добре е да избягваме тази тенденция, защото може да ни вкара в излишни спорове и недоразумения.

Пълнолуние в Скорпион


На 27 април 2021 г. около обяд Слънцето в Телец и Луната в Скорпион застават в опозиция, едни срещу други. Пълната Луна е време на кулуминация, когато трябва да завършим това, което сме започнали при Новолунието в Скорпион, като последното Новолунието в Скорпион беше на 15 ноември 2020 г. Пълнолунието ни носи силни емоции, подходящо е за романтика, подхранване на отношенията и осъществяване на стабилни връзки.

Оста Телец - Скорпион


Оста Телец - Скорпион търси баланс между това, което е мое (Телец) и това, което е твое (Скорпион). Също така съпоставя формата (Телец) срещу трансформацията (Скорпион). Телец се интересува от личните ценности, материалните облаги и притежания и сигурността. Скорпион управлява разрушаването на формата, споделените притежания, промяната, трансформацията. Слънцето в Телец ни насърчава да се радваме на простите, достижими неща, а Луната в Скорпион насочва вниманието ни към сложните, недоловими неща и мистериите.

Ако пренебрегнем, която и да е полярност на тази ос, това със сигурност ще ни се отрази. В идеалния случай, баланс трябва да се открие между двете енергии и Пълнолунието ни кара да направим точно това. То ни подтиква да декларираме силно и емоционално нашите чувства. Вътре в нас се е събирало напрежение, най-вече от интимен характер, което повече не може да се задържа в душата ни и настоява да го изразим.

Влиянието на Пълнолунието се простира една седмица преди Пълнолунието и една седмица след него. Следователно през тези две седмици ще разберем същността на емоционални изказвания, които правим. Не можем вече да таим своите чувства и изпитваме силна нужда да ги изразим. Пълнолунието разкрива конфликта между това да събираш и това да споделяш. Имайте в предвид, обаче, че новите чувства, които изпитваме сега са повлияни от емоции, които е трудно да контролираме. Време е да изразим себе си и да се отървем от неща, които ни тормозят. Разбира се, трябва да внимаваме, докато го правим, тъй като това, което усещаме е ново и все още необмислено.


Пълнолуние в Скорпион и знаците


Разбрахме какво е всеобщото влияние, което оказва това Пълнолуние в Скорпион върху нас. Това зависит не само от това в кой знак попада Пълнолунието, а и в кой дом. При всеки знак Луната се пада в различен дом и съответно влияе различно. 

Може да прочетете и за своя Асцендент                          Същност на Асцендента

Пълнолунието във Везни Зодия и Асцендент Овен

Пълнолунието в Скорпион за вас е свързано с даването и получаването. Нужно е да постигнете баланс между това, което ви кара да се чувствате сигурни и удовлетворени, и нуждите на другите хора в живота ви. Време е да уредите всички свои дългове - финансови или други. Може да сте в положение, в което сте принудени да се разделите с голяма сума пари или да разрешите паричен въпрос. От друга страна може да откриете, че определени хора се нуждаят от вашата подкрепа, било то морална или финансова.


Пълнолунието във Везни Зодия и Асцендент Телец

Пълнолунието през април попада във вашия противоположен знак - Скорпион. Следователно Луната преминава във вашия дом на партньорствата. Време е да постигнете баланс в отношенията със своите партньори, най-вече половинката ви. Време е да търсите равновесие между своите нужди и тези на партьора. Време за компромиси и преговори. Може да тествате стабилността на връзката си. Но също така имате шанс наистина да се сближите със специален човек в живота ви.


Пълнолунието във Везни Зодия и Асцендент Близнаци

Поглеждате се в огледалото и си казвате: "Писна ми! Започвам да правя упражнения!". Угасвате цигарата си с отвращение и решавате да спрете пушенето. Вдигате ръце и заявявате, че не може да търпите отношението на шефа. Това са само примери за влиянието, което това Пълнолуние в Скорпион има върху вас. Не е нужно да правите гръмки емоционални изказвания, а просто да планирате бъдещето и да впрегнете желанието за по-добра физическа форма в действие. Не обвинявайте другите за вашето положение. Използвайте енергията на Пълнолунието, за да промените режима си. Подобрете условията на работа, ако ви дразнат, с малък жест към колегите или със сувенир, който да освежи бюрото ви. Захванете се със системата от упражнения или специалния начин на хранене. По време на Пълнолунието може да завършите работен проект. Погрижите се за домашните си любимци, ако имате такива.


Пълнолунието във Везни Зодия и Асцендент Рак


По време на Пълнолунието в Скорпион искате да се забавлявате. А целите, които сте си поставили може да помрачат щастието ви. Трудно ще намерите време за всяко любимо занимание. Но определено имате нужда да изразите себе си, било то по романтичен начин или под формата на игра и забавление. Време е да правите нещо весело и творческо. Може да завършите проект, свързан с творчество. Изпитвате нужда да покажете чувствата си с думи или романтичен жест. Или пък вашата връзка ще стигне до ключов момент. Прекарайте повече време с децата си, или със забавни хора, млади по душа.


Пълнолунието във Везни Зодия и Асцендент Лъв

През последните две седмици работихте упорито за постигане на кариерните цели. Сега на преден план излизат нуждите на вашия личен живот. Необходимо е да поставите баланс между енергията, която посвещавате на работата си, и времето, което отделяте за семейните въпроси. За този период е важен баланса между публичния и личния живот. Време е да определите своите приоритети. В противен случай рискувате да разпилеете енергията си на прекалено много фронтове. Въпрос, свързан със семейството, дома или собствеността може да завладее вашето внимание напълно.


Пълнолунието във Везни Зодия и Асцендент Дева

През последните две седмици се чувствахте някак неспокойни. Изпитвахте нужда нужда от разнообразие в живота и се отегчавахте от ежедневните въпроси. Но ето че Пълнолунието в Скорпион е тук и е време да обърнете внимание на обикновените неща. Имате задачи за изпълнение, а някои хора не спират да ви натякват за задълженията. Вероятно имате документи за попълване и телефонни разговори за провеждане. Може да пристигне важен документ или да изникне кратко служебно пътуване. Трябва да намерите балан между работата и забавлението, за да освободите себе си за нови авантюристични и удовлетворяващи занимания.


Пълнолунието във Везни Зодия и Асцендент Везни

През последните две седмици на фокус бяха интимността, въпросите свързани с властта и контрола, и споделените финанси. Сега е време да помислите, какво ви кара да се чувствате добре. Това Пълнолуние е свързано с близостта и начина, по който даваме и получаваме интимност и удоволствие. Въпроси, свързани със споделяне на финансите и собствеността, властта и разделението на твое и мое, в момента са от първостепенно значение за вас. Замисляте се за подобряване на усещането ви за комфорт. Време е да се погрижите за собствените си нужди, без да забравяте и за чуждите.


Пълнолунието във Везни Зодия и Асцендент Скорпион

Този месец Пълнолунието е във вашия знак, затова изпитвате силна нужда чуждото внимание да бъде насочено към вас, тъй като напоследък животът ви беше прекалено ориентиран към другите. Време е да поработите върху своето самочувствие и себеутвърждаване. Вашата личност има значение и има начини, по които да задоволите своите нужди, без да настъпвате другите по палците. По време на Пълнолунието е важно да откриете баланс между самостоятелност и зависимост. Не може да скриете своите емоции, защото всяко чувство е изписано на лицето ви. Времето е подходящо да поставите нуждите си на първо място. Направето го, обаче, с уважение към другите. Това само ще ви помогне да се чувствате още по-добре. Вашите умения на лидер са изправени на тест.


Пълнолунието във Везни Зодия и Асцендент Стрелец

Обстоятелствата по време на Пълнолунието в Скорпион са такива, че имате нужда да останете сами. Напоследък бяхте заети с всякакъв вид всекидневни занимания, отдавахте се изцяло на работата. Време е да балансирате живота си с малко почивка. В противен случай просто няма да се чувствате пълноценни. Дълбоко заровени проблеми се появяват на повърхността. Време е да им обърнете внимание. Може да получите разкритие по даден личен въпрос, здравословен проблем да се появи или работен проект да достигне своята кулуминация.


Пълнолуние в Скорпион Зодия и Асцендент Козирог

Напоследък бяхте фокусирани върху нещата, които ви доставят удоволствие – вашите хобита, емоционални преживявания и прочие. Сега осъзнавате, че ролята, която играете в живота на другите – като партньор, родител, приятел – е важен елемент на всеобщото ви щастие. Търсите оценка от приятели и се ангажирате с групови занимания. Способни сте да работите в помощ на човечеството и другите. Ваш приятел може да изживява криза и да ви потърси за съвет и подкрепа. Възможно е внезапно да се окажете заобиколени от много хора, вероятно след период на относителна самота и спокойствие.


Пълнолуние в СкорпионЗодия и Асцендент Водолей

Този месец Пълнолунието е в Скорпион, което означава, че попада във вашия дом на кариерата и репутацията. Внезапно попадате в светлината на прожекторите. Всеки ви забелязва. Време е да се представите в най-добрата си форма, но не пренебрегвайте и останалите. В противен случай по-късно ще съжалявате. Вероятно напоследък сте се движили под радара. Сега се нуждаете от малко внимание и въпросите свързани с кариерата ще придобият значителна важност. Ще поискат от вас на момента да се изявите. Нужно е да запазите самообладание и да дадете всичко от себе си, за да покажете своята компетентност. Може да получите неочаквано предложение за работа или някаква помощ във връзка с кариерата, дома или собствеността. Също така е възможно да се появи събитие, при което ще заемете водеща позиция и ще покажете отговорната си страна.


Пълнолуние в Скорпион Зодия и Асцендент Риби

През последните две седмици вниманието ви бе насочено към магическия свят на мисълта. А сега, под влияние на Пълнолунието във вашия воден събрат Скорпион, чувствате, че нещо ви липсва. Личните ви вярвания може да бъдат изправени пред изпитание. Вашите импулси и цялото внимание, което сте отделяли на ежедневните занимания, ви карат да се чудите кога ще ви се отдаде възможност за забавление. Авантюристичната ви страна ви призовава и иска да й обърнете внимание. Послушайте я!
Ако искате да научите повече за движението на Луната и какво влияние оказва то върху вашия живот, може да отправите своите въпроси към нашия астролог. Предлагаме различни услуги като анализ на натална карта, провеждане на астрологични консултации, изготвяне на хороскопи и прогнози. Докоснете се до астрологията като:
  • Попълните формуляра за контакт на сайта; 
  • пишете на mary_nik@abv.bg;
  • Потърсите и харесате страницата във Фейсбук: 
          https://www.facebook.com/maria.astro3.net/ .Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова