Posted by : Мария Николова понеделник, 19 април 2021 г.


Комфортът и удоволствието са на първо място за дамата Телец. Тя обича смислените неща, както в работата, така и в любовните отношения. За да постигне целите си, използва цялата си сила и мощ. Неуморно се труди за постигане на желаното.


Голяма част от нежните представителки на Телец са запленени от красотата и особено от тази на човешкото тяло. Не случайно планетата-управител на знака е красивата и нежна Венера. При Телец Венера е земна и интелектуална. Тук потенциалът на планетата прави хората топли, дружелюбни и нежни.

Понякога Телецът превъзхожда всеки друг знак в зодиака. Той не мисли, когато иска да притежава нещо и не използва интелекта си за друго, докато не получи това, което желае. Нейният стил

Дамата, родена под чувствения знак Телец, е привлекателна, женствена и обича интимните ласки. Има силна интуиция. Венера я води към скъпи вещи и бижута и изобщо всичко, което може да се купи с пари. Макар че цени секса, тя знае как да цени преди всичко достойството си.

Около нея винаги има ухажори, някои от които са с голям потенциал, но понякога нейното его ѝ пречи да бъде щастлива в любовния живот. Като цяло жената Телец е мила, но в определени моменти любовта с нея може да заприлича на корида. Именно затова партньорът ѝ трябва да е със силен характер и да знае как да спечели при спор. Тя е педантична. Избира внимателно обстановката за романтична вечеря и се старае всичко да е перфектно - меки светлини, копринено бельо, приятна музика, чувствени аромати... Тази дама е взискателна и към своя партньор. Той трябва да е внимателен, търпелив и, може би най-важното, финансово подсигурен. Горко му, ако не може да покрие нейните високи очаквания.

Тъй като знака Телец управлява втори дом на зодиака, домът който отговаря за парите, дамата от този знак се захваща с дейности, които носят пари. Тя знае как с минимални усилия да спечели повече. Реалистка е и има напълно адекватни очаквания и си поставя постижими цели. Има, обаче, граница от материални очаквания, под която за нищо на света не би паднала. Понякога е инертна, но винаги знае какво иска.  


Любовен и сексуален живот


Една от особените черти на дамата Телец е самовлюбеността. Това качество я прави самодостатъчна. Не си пада по големи компании. Когато излиза на любовна среща, предпочита тихите и уютни места, където може да се отдаде на опознавателни разговори със своя кавалер. 

За нея най-важни са домът и семейството, където намира надежда и сигурност. Понякога задушава с грижите си хората, които обича. Държи да е сигурна, че всички са доволни. Добре е да се научи да се радва на удоволствията и да си ги доставя, а не да живее само за другите. Не е нужно да се натрапва. Партньорът ѝ сам ще каже, когато се нуждае от нейните грижи. 

Жените Телец не правят кой знае какви промени нито в живота си, а още по-малко подхождат екстравагантно към секса. Иначе в спалнята са страстни любовници. Знакът Телец притежава сила, енергичност и ненаситност. За тази дама сексът действа като успокоително. Нейният партньор трябва да е наясно, че тя може да се храни и с любовта към себе си, но държи да има и любовта на другите. Важно е той да демонстрира непрекъснато чувствата си, да я обсипва с похвали и комплименти. Когато попадне в стабилна връзка, обаче, тази дама може да стане пасивна в секса. Като цяло поведението ѝ в спалната е сдържано, но често може да бъде и непредсказуема по време на любовната игра. Харесва разнообразието, но не е прекалено ненаситна. 


Как да я впечатлите


Жената Телец не е подходяща за неангажиращи връзки. Тя има нужда от стабилност, защита и комфорт, а думата "случаен" въобще не присъства в нейния любовен речник. Ако изглежда прекалено слаба, значи нещо не е както трябва. За да бъде всичко наред, е необходимо правилно да се грижите за нея. Трябва да я нахраните добре, да ѝ давате да си хапва шоколад и да не я лишавате от сладка дрямка. Едновременно с това да я милвате и ухажвате. Ако всичко това липсва, тя е нещастна и страда. От вас зависи дали ще бъде щастлива и любвеобилна. В паузите може да ѝ разказвате еротични вицове, да четете на глас нещо занимателно и да пеете песни. Най-големи шансове имат бизнесмените и военните.

Жената от този знак не е създадена за случайни връзки, а привлеченият от нейните любовни сигнали мъж трябва да знае това отлично и ако не иска да приеме този факт, по-добре да се обърне в друга посока.

В много аспекти жената Телец е идеалното превъплъщение на жената от миналото - тя е предана и загрижена, истинската земна майка, която ни обича, храни, отдава ни от своите сили. Влюбената жена Телец е обхваната от земната страст. Това състояние разкрива най-доброто в нея. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова